reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
No własnie no nic ja uciekam spac cos mnie gardło zaczyna bolec zatkalo mi nos i zaczynam kaszlec oj zeby tylko nie choroba.
Dobrej nocki dziewczyny :-)

edi....Witam rankiem piekne słoneczko za oknem a ja ide pranie nastawic i posciel na balkon pójdzie :-) Wstawac kochane

Ostatnia edycja:
a my dzien nieposkladany, tak sie zapowiada przez 2tyg, mam sporo zalatwien...
Adaśko coś mi marudzi, do spania jeszcze troche... Jestem zmęczona.
Jutro już z rana poza domem. O matko. W dodatku mojego Tłuczka muszę na rękach nieść bo jadę autobusem do biura pracy. Obym gdzieś nie padła ;-)

hejka!

Moj M zrobil mi niespodzianke i wrocil w czwartek, ale w piatek go poszczyklo i przez 3 dni mialam jojkadlo w domu "ojej bede umieral, oj oj jak boli, posmaruj mascia, daj lek, przynies herbate"...wlasciwie to dobrze ze dzis do pracy. Nie ma to jak znosic bol i chorobe po mesku. Ja to sie zawsze smieje ze jakby faceci rodzili to juz w 8 miesiacu by sie kazali znieczulic:-D

Beata mysle ze nawet jak nie bedziesz slomianka do do nas zagladniesz bo masz dusze slomianki ;-) :-D

Wiktoria ja Cie tez pamietam z kilku watkow :tak:

Kari wiecej optymizmu!!!! Masz strasznie pesymistyczne podejscie do swiata. A tak na otuche napisze Ci ze moj najmlodszy brat urodzil sie z porazeniem okoloporodowym. Lekarz stwierdzil ze lepiej zeby umarl bo i tak bedzie roslinka. Moi rodzice sie zaparli, tata pracowal na wyjazdach zeby zarobic a mama z trojka dzieci i brat rehabilitacja, cwiczenia, pozniej logopeda...zaczal chodzic na 2 lata mowic w miare wyraznie na 7 lat. Trzeba wziasc pod uwage ze to bylo 30 lat temu wiec nie bylo dostepu do takich metod jak dzisiaj. A dzis moj brat jest po studiach, pracuje w duzej firmie, ma zone i dziecko...a mial byc roslinka. Wiec jeszcze raz wiecej optymizmu i ciesze sie ze sa efekty!!!

Pozdrawiam wszystkie slomianeczki!!!!

reklama
noo a ja skonczylam sprzatanie, składanie i mycie podłóg. Padam :-) ide odpocząć i poprzytulać moją podusię ;-) dobrej nocy wszystkim!!

Zuzkus, pesymizm spowodowany dolkami ;].

Do góry