reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

po pracy i wizycie u dentysty melduje swoaj obecnosc :tak::tak::tak:

To tylko u mnei wiaodmo bylo na co sie pisze wychodzac za M... On jzu byl po studiach i od kilku lat plywal wiec wiadomo byl oze to jego zawod i ze tak jzu zostanie...:dry:

reklama
jasne nigdy nic nie wiadomo w takiej sytuacji ale my przed ślubem byliśmy związkiem na odległość i dobrze wiemy jakie to życie na co dzień a ponieważ mnie tu nic nie trzyma to jak coś pakujemy Majkę i wyruszamy w świat:tak:
życze miłego wieczorku:tak::tak:

hej wam
ja od dzis na nowo słomianka do Świat aż,,,do Świat...

A to dla was na Dzień Kobiet
tulipany_bukiet6.jpg

hej słomianki
Wpadam z sentymentu....;-) bo ja przez kilka miesięcy jestem słomianką na urlopie ;-)
Dużo zdrówka dla Was ;-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=9JX3YPz55Jo&NR=1"]YouTube - El tema de la galleta[/ame]

reklama
Do góry