reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Słomiane wdowy

Cześć słomianki

Mysz witaj....:-D:-D:-D super że piszesz do nas.
Jak Twoje oczy?????

Resztę słomianek pozdrawiam......:-D:-D:-D

reklama
dziewczyny a jak wasze dzieci? jak reaguja na nieobecnosc tatusia?
czy wypytuja, czy sie obrazaja np na cala sytuacje? a moze sa dorosle jak na swoj wiek...tzn rozumieja bardzo ze takie zycie...

moja niunia tak normalnie...ale pyta codziennie...juz ma ponad poltora roczku i zaczyna jarzyc ze taty nie ma..i pamieta o nim...bo wczesniej to w ogole nie bylo oznak ze dziecko czuje roznice....
i nawet raz zapytala aby zadzwonic do taty telefonem :tak: i rozmawialismy na glosnomowiacym...ale za mala to sie tylko usmiechala...nie jarzy telefonu jeszcze

no i probowalam tlumaczyc ze tato samolotem polecial..i teraz mi pokazuje co wie ode mnie:blink:

ps. moj m jutro wraca :blink:

M_ktosia mój też jutro przyjeżdża...na weekend...tylko!

Starszaki rozumieją że taty nie ma robią laugki, rozmawiają przez telefon...ale przystosowały się do sytuacji i wiedzą że na codzień jestem ja...to do mnie lecą z wszystkimi problemami...nawet jak M jest w domu:-(
Maciek...pewno też przeżywa...ale jeszcze za mały żeby zrozumieć dlaczego tata raz jest a raz nie:baffled:

pozdrawiam wszystkie Słomianki1 Miłego dnia życzę!

Hej wam
Ja na wsi....
Meza mam,dzisiaj o 7 zjechałjutro wyjeżza takze jutro wpadne do WAS...
A w czwartek piatek dzien zawalony,nic niemialam czasu,padoch bylam po prayc
pozdrawiam
jutro sie odezwe.pap

cześć słomianki

Ewcia super......:-D:-D:-D bardzo się cieszę.....;-)

wszystkie pozostałe pozdrawiam, ja już uciekam mam parę spraw do załatwienia- pa:-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry niedzielnie:0
Moj małżon własnie pojechał do pracy,teraz na 3 tygodnie,a ja zasiadłam z kawusia przed kopmika...
Mały gad mi sie buntuje tutaj od rana,ze on chce jesc przy kopmie,,grr

zuzkus tez widze mezem sie cieszy...

Do góry