reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

Beata - mam nadzieje ze jestes szczesliwa posiadaczka prawa jazdy (moze jeszcze nie fizycznie, no ale tak w ogole... ;-))
No a jak nie to sama wiesz ze poniewaz kazdy kiedys zdaje i jak Ci sie nie udalo za pierwszym to uda Ci sie za drugim :tak::tak::tak:

reklama
hej
Więc poszłam na ten egzamin- pokrywa silnika bez zarzutu, pokazałam wszystkie światła, przygotowywałam się do jazdy- wszystko ustawiłam fotel, lusterka itp. Jak ustawiałam fotel to zaraz sprawdziłam sprzęgło- czyli wcisnęłam i już wiedziałam że jest nie jest dobrze, bo nie mogłam wcisnąć do końca więc mówię do faceta-
-Przepraszam panie egzaminatorze ale nie mogę wcisnąć do końca sprzęgła.
on- Co też pani opowiada, proszę ruszać i wjechać na pas ruchu.
ja- Proszę pana naprawdę nie wiem co się dzieje ale nie jestem w stanie wcisnąć do końca sprzęgła.
Egzaminator wysiadł i mówi- Proszę ruszać!
Kurcze ciekawe jak, więc kombinuję i czubkiem butów do końca udaje mi się wcisnąć sprzęgło ale niewygodnie mi i auto gaśnie po raz pierwszy.
egzaminator- Proszę ruszać i wjechać na pas ruchu.
Więc odpalam po raz drugi, wciskam czubkiem sprzęgło i zgasł mi samochód po raz drugi i potem po raz trzeci.
egzaminator- Koniec egzaminu, dziękuję!!!
Nawet jakbym wjechała na pas ruchu bym oblała nie dosięgałam sprzęgła a jadąc wstecz to już wcale bym go nie czuła..... ;-((
Tak wyglądał mój egzamin... eeeee szkoda gadać. Można by pisać odwołanie, ale czy jest sens? Po takim odwołaniu to by mnie nagminnie oblewali. Z mojej grupy co zdawali o 6;10 zdał tylko jeden koleś- masakra.
Poprawką jest 2 marca o 6;00 __________________

hej
Więc poszłam na ten egzamin- pokrywa silnika bez zarzutu, pokazałam wszystkie światła, przygotowywałam się do jazdy- wszystko ustawiłam fotel, lusterka itp. Jak ustawiałam fotel to zaraz sprawdziłam sprzęgło- czyli wcisnęłam i już wiedziałam że jest nie jest dobrze, bo nie mogłam wcisnąć do końca więc mówię do faceta-
-Przepraszam panie egzaminatorze ale nie mogę wcisnąć do końca sprzęgła.
on- Co też pani opowiada, proszę ruszać i wjechać na pas ruchu.
ja- Proszę pana naprawdę nie wiem co się dzieje ale nie jestem w stanie wcisnąć do końca sprzęgła.
Egzaminator wysiadł i mówi- Proszę ruszać!
Kurcze ciekawe jak, więc kombinuję i czubkiem butów do końca udaje mi się wcisnąć sprzęgło ale niewygodnie mi i auto gaśnie po raz pierwszy.
egzaminator- Proszę ruszać i wjechać na pas ruchu.
Więc odpalam po raz drugi, wciskam czubkiem sprzęgło i zgasł mi samochód po raz drugi i potem po raz trzeci.
egzaminator- Koniec egzaminu, dziękuję!!!
Nawet jakbym wjechała na pas ruchu bym oblała nie dosięgałam sprzęgła a jadąc wstecz to już wcale bym go nie czuła..... ;-((
Tak wyglądał mój egzamin... eeeee szkoda gadać. Można by pisać odwołanie, ale czy jest sens? Po takim odwołaniu to by mnie nagminnie oblewali. Z mojej grupy co zdawali o 6;10 zdał tylko jeden koleś- masakra.
Poprawką jest 2 marca o 6;00 __________________
Witam Was serdecznie.
Jak najbardziej jest sens odwołania sie.Wszystko co sie działo nagrywało się zarówno obraz jak i dźwięk.
Nieprawdą jest,że później będą Cię oblewać bo egzaminatorzy nie mają zielonego pojęcia o tym,że się odwołałaś.
Masz prawo rządać zmiany samochodu jeśli widzisz,że nie nadaje się on do jazdy.
Nie załamuj sie ja oblałam juz 2 razy-27 stycznia mam 3 podejście.
Życze powodzenia i głowa do góry:tak:

reklama
Hej słomianki ;-))

Ewcia, Mysz???????

badaicka zobaczymy jak będzie na egzaminie nr. 2 jak znowu dostanę ciulowy samochód powiem że takim gratem nie da się jechać.....:no::no::no:
Ostatni raz zdaję w Gdyni, potem pojadę do Gdańska....:tak:
Powodzenia na egzaminie......:-D:-D:-D

Do góry