reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słomiane wdowy

reklama
hej

Mysz Oskar już nie gorączkuje, ale ma kaszel......:baffled::baffled:

Ewciu witaj skarbie....:-D:tak:

Dobra - w poniedziałek na 6;10 mam egzamin z jazd.....:szok::szok::szok: hehe....:-D zobaczymy na jakiego sztywniaka trafię......:-D:-D:-D Dziś pojezdziłam sobie z instruktorem 3 godzinki po mieście....:tak: Mam jeszcze do wyjezdzenia 5 godzin....:tak: W sumie to do pakietu podstawowego dokupiłam sobie jeszcze 25 godzin.....:-D:-D:-D Instruktor mówi że mam spore szanse na zdanie- zobaczymy, bo ja w to jakoś nie wierzę że uda się za pierwszym razem....:no::no::no:

Miłego wieczorku.....:-D

hej słomianki

Ewcia właśnie tu jest problem- :baffled::baffled:siostra S Kasia miała do nas przyjechać dziś wieczorem i spać, ale ona poznała faceta i teraz coś ściemnia że nie może.....:wściekła/y: SZLAG mnie trafia na maxa!!!! Liczyłam na nią! Moja mama i ojciec idą do pracy na rano, siostra sama ma małe dzieci a chorego Oskara nie będę jej wciskać.....:no:
Oskar śpi tak do 8-00, więc jak Kasia nie przyjedzie zostanie sam. Wyjdę z domu po 5;00- egzamin mam na 6-00 nie liczę na szczęście, jestem realistką w Gdyni dużo oblewają....:dry::dry: Myślę że egzaminator po 20 minutach skończy egzamin....:-D Tylko że będę musiała czekać wtedy do 7-30 bo wtedy otwierają kasę i będę chciała się zapisać na poprawkę.....:tak: No chyba że trafię na ludzkiego egzaminatora.....:-):-)
Tak za godzinę zadzwonię do szwagierki wtedy będę wiedzieć. Kaśka chciała żeby teściowa przyjechała na noc... hihi....:-D chyba śmieszna jest. Teściowa by przyjechała owszem ale by chciała zabrać młodego do siebie, bo by gadała że w domu rano musi w piecu napalić.....:confused::confused: Moje kumpelki rano pracuję więc też odpada.....:no: eeee tak to jest, szkoda gadać.....:baffled::baffled::baffled:

Mysz heloł.....;-)

Beata - a moze sasiadke jakas popros zeby zerknela, co???? Tak okolo 8:00 wlasnie. Ubranie Oskarowi naszykujesz, kanapki tez itp no i jak sasiadka zajrzy to jakos to pojdzie :tak:

Tak czy siak troche zazdroszcze Oskarowi - tez wolalabym jutro nie isc do szkoly :-D:-D:-D

Beata - trzymam kciuki - daj znac.

Strasnzie duzo tych dodatkowych jazd kupilas :szok: Mysle ze z taka ilosci praktyki MUSISZ zdac :-)

Ewciu dzwoniła szwagierka już dwa razy....:tak: najpierw mówiła że przyjedzie o 21 a teraz mówi że o 20...:confused:

Oskar się zagalopował i zrobił chyba w książkach sporo naprzód....:-D:-D:-D ale to nic, jutro też nie idzie do szkoły- więc spoko.:tak:

miłego wieczorku- DOBRANOC.....:-):-):-)

reklama
Mysz hihi.....:-D:-D:-D Oskar mówi że jest na urlopie zdrowotnym.....:-D:-D:-D
Szwagierka chyba dojedzie do nas, w moim bloku mieszkają same stare babcie i jakoś nie kwapią się z pomocą.....:no::no::no:
Powiem szczerze że na 99% jestem pewna że mnie uwalą.....:-D:-D:-D
W Gdyni dopiero zdają tak za 2-3 razem.....:-):-):-) Jeszcze gubi mnie to gadulstwo.....:szok::szok::szok: mam to od urodzenia.....:-):-)

Do góry