I tak z drugiej strony to gin też powinien zrozumiec kobiete że ma zachcianki ze ma gorszy dzien że zwyczajnie chce sie jej czegos słodkiego itd. a nie przy każdej wizycie tylko ,,za dużo pani przytyła cięzko będzie to stracić...przecież nie jem na złośc dla niego a tylko dlatego że jestem glodna i taka odczuwam potrzebę
reklama
_Ewcik_
Fanka BB :)
I tak z drugiej strony to gin też powinien zrozumiec kobiete że ma zachcianki ze ma gorszy dzien że zwyczajnie chce sie jej czegos słodkiego itd. a nie przy każdej wizycie tylko ,,za dużo pani przytyła cięzko będzie to stracić...przecież nie jem na złośc dla niego a tylko dlatego że jestem glodna i taka odczuwam potrzebę
tu się zgadzam.. moja gin też ciągle powtarza-za dużo, za dużo.. no ale co ja poradzę.. mam się głodzić?
M
madzik1980
Gość
Dziewczyny ja już mam +10 kg na plusie-ja pierniczę -starsznie to szybko idzie , załamke mam-chyba dojdę do +20
ania_pestka
Ja po ostatniej wizycie mam 11 na plusie i mój gin uważa, że jak najbardziej dobrze przybieram na wadzę...na pewno nie za dużo
A-ASIA
a u mnie od jakiś 2 tygodni waga stanęła w miejscu - niby jem sporo bo M się nie może nadziwić a tu jak było 63 tak jest 63... w poniedziałek wybieram się go gin to będę się dopytywać czy się martwić czy cieszyć...
wiecie co, to sobie można sprawdzić na kalkulatorze wagi. Duzo zalezy od wagi wyjsciowej i wzrostu (czyli w sumie od wartości BMI)
ten jest np dość fajny
Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl
ten jest np dość fajny
Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl
reklama