reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

reklama
dziewczyny jestem w szoku. ja od ponad miesiaca nie przytylam nic. caly czas 12-13 na plusie. wiec 59-60 kilo . a brzuszek znacznie sie powiekszyl :-) oby tak dalej :-) ale boje sie ze moje obecne lezenie calymi dniami szybko zmieni ten stan rzeczy

Ja sie nie martwie o siebie ( 12 kg plus ) ale o mala. Jak piszecie Wasze dzieciaczki lzejsze a suwaczki bardziej zaawansowane. Moja ma juz 1800 a to dopiero 29 tydzien. Jak rodzilam Kube ( 3,5kg ) to myslalam Boze co za kolos i teraz mam stracha, ze mala bedzie miala ponad 4kg

dziewczyny piszecie że straszne bo się w spodnie 38 nie miescicie że na wadze już 67 czy 70 kg...ja jestem w pierwszej ciąży...31 tydzień i w miesiącu kwietniu przytyłam 6 kg chociaż jadłam tak jak wczesniej. ( w marcu i i lutym po 3 kg) wtedy myślalam że to dużo no ale 6 ;( przytyłam od poczatku już 17 waże teraz 90 przy wzroście 171 cm i próbuje sobie tlumaczyć że ważne ze majeczka zdrowo się rozwija ale i tak mam doła... nie wierzę jakoś ze wrócę do zwojej wagi;/ mąż mówi że pięknie wyglądam, w lusterku jednak widzę swoje odbicie i może nie jest az tak źle nie przytyly mi mocno ani nogi ani ręcę po twarzy trochę widać, wielki brzuch, nie wiem gdzie wchodzą te kilogramy i nie wiem dlaczego aż taki miesieczny przyrost;((((

dziewczyny piszecie że straszne bo się w spodnie 38 nie miescicie że na wadze już 67 czy 70 kg...ja jestem w pierwszej ciąży...31 tydzień i w miesiącu kwietniu przytyłam 6 kg chociaż jadłam tak jak wczesniej. ( w marcu i i lutym po 3 kg) wtedy myślalam że to dużo no ale 6 ;( przytyłam od poczatku już 17 waże teraz 90 przy wzroście 171 cm i próbuje sobie tlumaczyć że ważne ze majeczka zdrowo się rozwija ale i tak mam doła... nie wierzę jakoś ze wrócę do zwojej wagi;/ mąż mówi że pięknie wyglądam, w lusterku jednak widzę swoje odbicie i może nie jest az tak źle nie przytyly mi mocno ani nogi ani ręcę po twarzy trochę widać, wielki brzuch, nie wiem gdzie wchodzą te kilogramy i nie wiem dlaczego aż taki miesieczny przyrost;(((( :baffled::baffled::no::szok:

mnie ostatnio na szkole rodzenia prowadząca pocieszyła - ona w ciąży przytyła 18 kg, a zaraz po porodzie straciła 10 kg :)

reklama
ja się zastanawiam czy to trochę nie jest uwarunkowane od tego jak nasze mamy przybierały na wadze w ciązy...moja ze mna przytyła 30 kg...

Do góry