reklama
Soł
Fanka BB :)
Przed ciążą - 55 kg
7tc - 55,5 kg
10tc - 56,5 kg
13tc (teraz) - 57,5 kg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
7tc - 55,5 kg
10tc - 56,5 kg
13tc (teraz) - 57,5 kg
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcze, myślałam , że kwestia nadmiernego przyrostu wagi nie będzie mnie dotyczyła ale dziś stanęłam twarzą w twarz z rzeczywistością. Wg wagi w gabinecie od początku ciąży mam 4 kg na plusie (15 tc). Ważę niby dokładnie tyle samo co w poprzedniej ciąży w tym czasie, ale wtedy startowałam z wagą początkową większą o 2 kg.
To już się nie dziwię dlaczego wszystkie rzeczy są na mnie za małe. Siedzenie na kanapie wychodzi mi bokiem Od jutra się pilnuję z jedzeniem, a na przekąskę jem jabłka i marchewki. Zobaczymy co z tego będzie i ile przybędzie w ciągu miesiąca.
To już się nie dziwię dlaczego wszystkie rzeczy są na mnie za małe. Siedzenie na kanapie wychodzi mi bokiem Od jutra się pilnuję z jedzeniem, a na przekąskę jem jabłka i marchewki. Zobaczymy co z tego będzie i ile przybędzie w ciągu miesiąca.
patisia1218
DaruniaSz widze ze nasza waga jest podobna moja wyjsciowa byla 86 a teraz jest miedzy 88 a 89
patisia1218
Dodam jeszcze ze w poprzedniej ciazy zaczynalam z podobna waga i skonczylam na 110 wiec teraz chce sie troszke bardziej pilnowac....
reklama
patisia1218
Moj tez chyba tylko ja widze i to jak leżę plasko na plecach to wystaje a tak to nic nie widac jeszcze