reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

mnie ostatnio na szkole rodzenia prowadząca pocieszyła - ona w ciąży przytyła 18 kg, a zaraz po porodzie straciła 10 kg :)
Ewcik, To ja też Cię kochana pocieszę, bo 10kg w dwa dni w szpitalu zostawiłam, dwa miesiące póżniej w trochę przy-ciasny gorswt na sylwestra się zmieściłam, a marcu było mniej niż przed ciążą :)
(rodziałm w połowie listopada, a waga końcowa krzyczała jakieś 23/25kg na plusie)

Marta- wg kalkulatora ja już trochę PONAD normę!!!!!!!!!!!

Atabe- jak już się ze mną licytujesz, to PRZYWOŁUJĘ CIĘ TUTAJ>>>>>>
Ile ważysz szczupaczku że śmiesz mówić zem drobniejsza od ciebie? ;)

reklama
zaczełam ciąze z wagą 54 kg waze teraz 62.600 czyli 8.5 kg do przodu.
W poprzedniej ciązy przytyłam tylko 8 a ze szpitala wyszłam w ciuchach sprzed ciazy. Jak Zaczełam karmić Oliwkę piersią to jeszcze schudłam az wkońcu patrzeć na siebie nei mogłam wiec dziewczyny nie mamy się co martwic:) . Kilka miesiecy i wszystkie bedziemy sexi laseczki :)

a ja juz co tydzien raport o wadze pisze :-) ale jak tu nie pisac :-) jak wreszcie przestalam tyc. jupiiiiiiiiiiiiiii!!!! waga stoi w miejscu od poltora miesiaca-dalej 59-60. a brzusio rosnie :-) zaczynam miec nadzieje ze moze nie przekrocze jednak tych 15 kilo...:sorry2: zupelne odstawienie slodyczy daje jednak rezultaty

No u mnie 9.5 -10 kg na plusie i to tez się juz utrzymuje z 3-4 tygodnie więc nie jest źle :)

reklama
Ewcik no moja też jakoś nie stoi-może trzeba ją przywiazać do czegoś sznurkiem??? ;-D a tak na serio, to ja w ciągu 3 tyg +2kg, a jem chyba mniej, niż wcześniej, za to zdecydowanie więcej sikam:-D

Do góry