reklama
Bra - to jest pewne, ze tak wlasnie jest! Za kazdym razem hihiihhi
Cos sie napisze i zonk!
A ta dalej spi! Tylko glowe przeklada z boku na bok... Jasna doooopa.. Ja sie z nia bawic po nocy nie bede potem..
O nieee... Ja juz zabawy na dzisiaj mam dosc..
Cos sie napisze i zonk!
A ta dalej spi! Tylko glowe przeklada z boku na bok... Jasna doooopa.. Ja sie z nia bawic po nocy nie bede potem..
O nieee... Ja juz zabawy na dzisiaj mam dosc..
Matusia
Fanka BB :)
Maja, moja zawsze zasypiała ok 19.oo a teraz przez zmianę czasu chodzi spać ok 18.oo i co ja mam zrobić, że mi się dziewcze nie przestawiło? Dziś byliśmy na imieninach, to ok 18 zrobiła się tak marudna, że uciekaliśmy do spania i szybko myju, myju i nyny.
My równiez trwamy w budzeniowym ciagu który trwa juz dwatygodnie ale mam nadzieję że nie długo dobiegnie końca. Ale ogólnie mój synio jeszcze chyba nie przespała całej nocy, zawsze się budzi minimum na trzy jedzonka, bo ostatnio je w nocy chyba milion razy czasami nie odkłdam go do łóżeczka bo nie ma sensu.
W dzień śpi ładnie, wstaje koło 7,bo o 19 juz śpi, później koło 10 drzenka około 3 godzinki koło 16 godzinna dremka.
Matusia mój synio to samo 19 to juz nie ma zabawy będzie buczał i wył i trzeba wracać,mój szwajcarski zegarek:-), a przez zmiane czasu to też pierwsze dni spał już o 18.
W dzień śpi ładnie, wstaje koło 7,bo o 19 juz śpi, później koło 10 drzenka około 3 godzinki koło 16 godzinna dremka.
Matusia mój synio to samo 19 to juz nie ma zabawy będzie buczał i wył i trzeba wracać,mój szwajcarski zegarek:-), a przez zmiane czasu to też pierwsze dni spał już o 18.
Ostatnia edycja:
Matusia a jak mała chodzi Ci spać ok 19 to do której śpi??Pytam z ciekawości bo moja też tak chodzi i o 5 ma oczy jak 5 zł i zaczyna dzień(oczywiście w nocy też na karmienie się budzi)
o co do tych pochwał też tak mam haha jak się pochwali to sie nie wyśpi....
o co do tych pochwał też tak mam haha jak się pochwali to sie nie wyśpi....
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
My zasypiamy miedzy 19 -20 a wstajemy rano 6.30 - 7.00 a w nocy różnie 2 -3 pobudki
reklama
Agniieszka
Fanka BB :)
U nas dokladnie tak samo, a dziewczyny powiedzcie mi jak oduczyc malego bujania na rekach do spania? Wymeczyc go tak zeby az padl ze zmeczenia? Bo w szpitalu tak go bujalam bo by wcale nie spal tam dzieci na zmiane plakaly a teraz w domu kicha