reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

Przestanę tu wchodzić . Zdecydowanie! Co rusz któraś pisze, że się jej dziecko przestawiło. A ja nie chcę!!! Mój niech śpi jak śpi, nie chcemy 10 pobudek ani jedzenia co pół godziny :no::no::no:

reklama
Jolek27 i Basiekkk wiecie co moja mała też zaczeła sie budzic czesciej w nocy dzis np 6 razy i nie wiem czy to od tej zmiany cos jej sie przestawilo czy jak do tej pory w sumie ze 2 razy w nocy na jedzenie sie jescze budzila i tyle a teraz budzi sie wierci placze itp spi ogolnie niespokojnie;/

A u nas od 4 nocy spokój, nareszcie, pobudka na 2 jedzenia i śpi do 7, co za ulga. Trzy koszmarne tygodnie za nami :rofl2: Za to kładzie się o 22 a nie o 20, ale co tam, dajemy radę. Dzięki temu tatuś może się wykazać i usypia córę.

Budzenie się z krzykiem jest normalne, może zdarzać się częściej i będzie trwać dobre kilka lat.

Super Hope cieszę się bardzo, że się poprawiło, dałaś mi nadzieję, że u nas też się poprawi.
A jak Jagodzi drzemki w ciągu dnia?

Ja dołączam się do Was "ZOMBIE" bo rozumiem że Wasze pociechy nie śpią po nocach moja także o 5 wstaje i zaczyna dzień...

W dzień różnie ze spaniem... drzemka w chuście pół godziny na spacerze, rano jakaś godzina do dwóch i pod wieczór pół godziny do godziny.

Najważniejsze są jednak noce, wstać dwa razy to nie wstawać co godzinę :-)

no do tej pory wstawała tak ok 2 razy w nocy na jedzenie i pobudka o 5 teraz budzi się podobnie jak u Ciebie prawie co godzinę dziś w nocy np 6 razy....

u nas jest minimalna poprawa bo nocne pobudki sa co 2 godziny a nie co godzinę
Hope mam nadzieję, że u nas będzie podobnie bo ten stan trwa juz 2 tygodnie.

reklama
Moj pierniczek zrobil mi dzis swoj ulubiony numer - czyli spi od przed 19-ta do teraz.... Wielkaaaa wieczorna drzemka :-) :crazy: I co tu robic? Ani kapieli ani nic... Aaaaaaaa nie lubie..

Do góry