reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

Przestanę tu wchodzić . Zdecydowanie! Co rusz któraś pisze, że się jej dziecko przestawiło. A ja nie chcę!!! Mój niech śpi jak śpi, nie chcemy 10 pobudek ani jedzenia co pół godziny :no::no::no:

reklama
Jolek27 i Basiekkk wiecie co moja mała też zaczeła sie budzic czesciej w nocy dzis np 6 razy i nie wiem czy to od tej zmiany cos jej sie przestawilo czy jak do tej pory w sumie ze 2 razy w nocy na jedzenie sie jescze budzila i tyle a teraz budzi sie wierci placze itp spi ogolnie niespokojnie;/

A u nas od 4 nocy spokój, nareszcie, pobudka na 2 jedzenia i śpi do 7, co za ulga. Trzy koszmarne tygodnie za nami :rofl2: Za to kładzie się o 22 a nie o 20, ale co tam, dajemy radę. Dzięki temu tatuś może się wykazać i usypia córę.

Budzenie się z krzykiem jest normalne, może zdarzać się częściej i będzie trwać dobre kilka lat.

Super Hope cieszę się bardzo, że się poprawiło, dałaś mi nadzieję, że u nas też się poprawi.
A jak Jagodzi drzemki w ciągu dnia?

Ja dołączam się do Was "ZOMBIE" bo rozumiem że Wasze pociechy nie śpią po nocach moja także o 5 wstaje i zaczyna dzień...

W dzień różnie ze spaniem... drzemka w chuście pół godziny na spacerze, rano jakaś godzina do dwóch i pod wieczór pół godziny do godziny.

Najważniejsze są jednak noce, wstać dwa razy to nie wstawać co godzinę :-)

no do tej pory wstawała tak ok 2 razy w nocy na jedzenie i pobudka o 5 teraz budzi się podobnie jak u Ciebie prawie co godzinę dziś w nocy np 6 razy....

u nas jest minimalna poprawa bo nocne pobudki sa co 2 godziny a nie co godzinę
Hope mam nadzieję, że u nas będzie podobnie bo ten stan trwa juz 2 tygodnie.

reklama
Moj pierniczek zrobil mi dzis swoj ulubiony numer - czyli spi od przed 19-ta do teraz.... Wielkaaaa wieczorna drzemka :-) :crazy: I co tu robic? Ani kapieli ani nic... Aaaaaaaa nie lubie..

Do góry