reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

reklama
Bra - to jest pewne, ze tak wlasnie jest! Za kazdym razem hihiihhi
Cos sie napisze i zonk! :happy2:

A ta dalej spi! Tylko glowe przeklada z boku na bok... Jasna doooopa.. Ja sie z nia bawic po nocy nie bede potem..
O nieee... Ja juz zabawy na dzisiaj mam dosc..

Maja, moja zawsze zasypiała ok 19.oo a teraz przez zmianę czasu chodzi spać ok 18.oo i co ja mam zrobić, że mi się dziewcze nie przestawiło? Dziś byliśmy na imieninach, to ok 18 zrobiła się tak marudna, że uciekaliśmy do spania i szybko myju, myju i nyny.

My równiez trwamy w budzeniowym ciagu który trwa juz dwatygodnie:crazy: ale mam nadzieję że nie długo dobiegnie końca. Ale ogólnie mój synio jeszcze chyba nie przespała całej nocy, zawsze się budzi minimum na trzy jedzonka, bo ostatnio je w nocy chyba milion razy czasami nie odkłdam go do łóżeczka bo nie ma sensu.
W dzień śpi ładnie, wstaje koło 7,bo o 19 juz śpi, później koło 10 drzenka około 3 godzinki koło 16 godzinna dremka.
Matusia mój synio to samo 19 to juz nie ma zabawy będzie buczał i wył i trzeba wracać,mój szwajcarski zegarek:-), a przez zmiane czasu to też pierwsze dni spał już o 18.

Ostatnia edycja:
Matusia a jak mała chodzi Ci spać ok 19 to do której śpi??Pytam z ciekawości bo moja też tak chodzi i o 5 ma oczy jak 5 zł i zaczyna dzień(oczywiście w nocy też na karmienie się budzi)
o co do tych pochwał też tak mam haha jak się pochwali to sie nie wyśpi....

to super moja jak pisałam zasypia ok 19-19.30 też budzi się w nocy w sumie ze 2 razy ale budzi no i niestety wstaje już o 5 i zaczyna dzień więc mogłaby chociaż do tej 6.30 spać super by było :)

reklama
U nas dokladnie tak samo, a dziewczyny powiedzcie mi jak oduczyc malego bujania na rekach do spania? Wymeczyc go tak zeby az padl ze zmeczenia? Bo w szpitalu tak go bujalam bo by wcale nie spal tam dzieci na zmiane plakaly a teraz w domu kicha

Do góry