reklama
haniagaj
Zaciekawiona BB
o.... skąd ja to znam? teściowa mojej kumpeli sądzi że jej mąż chodził jak miał pół roku, siku do nocnika robił jak miał 7 miesięcy przy tym już mówił że chce siku i płynnie mówił jak miał 9 i a w nocy? nie nigdy się nie budził, jak zasnął to spał do rana....... ble ble ble aż dziwne że geniuszem nie został...
mojeszczescia
Fanka BB :)
powinien zostać geniuszem albo Ty o tym nie wiesz hihihi
kazdy tak moze mówic ale co z tego wynika nic
kazdy tak moze mówic ale co z tego wynika nic
P
paulina007
Gość
widzicie a u mnie takie mądre myśli wygłasza moja mama. teściowa uważa, że skoro potrzebuje to się jeszcze budzi.
dzisiejsza nocka koszmarna. jestem padnięta. a przed nami cały weekend.
dzisiejsza nocka koszmarna. jestem padnięta. a przed nami cały weekend.
mojeszczescia
a u nas w normie zjadł kaszki koło 8 wieczorkiem poszedł spać o 1 się obudził na cycusia i dopiero o 7 tez cycuś :-)może tak być gorzej jest jak się obudzi koło 4 rano to wtenczas nie ma zamiaru iść spać wyspany kawaler i do zabawy gotów ...
P
paulina007
Gość
dziś śpię w trzecim pokoju. zobaczymy może będzie inaczej jak będzie sam spał w pokoju.
edit: poszedł spać po 18 jak zwykle. obudził się o 1 w nocy pierwszy raz na mleko i spał potem do 6.30.
nadszedł czas, że będzie spał w swoim pokoju.
nie było biegania ze smoczkiem. zjadł raz tylko mleczko i spał dalej. wyspałam się
edit: poszedł spać po 18 jak zwykle. obudził się o 1 w nocy pierwszy raz na mleko i spał potem do 6.30.
nadszedł czas, że będzie spał w swoim pokoju.
nie było biegania ze smoczkiem. zjadł raz tylko mleczko i spał dalej. wyspałam się
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina fajnie, ale oby to nie bylo jednorazowy 'wybryk' :] .. my na razie nie jestesmy gotowe na osobne pokoje
U nas lekka masakra.. Poli ewidentnie wychodza kolejne zeby.. budzi sie co godzine, poltorej z rykiem, marudzeniem... tylko cycanko skutkuje na to. Jak nie nasza Polcia.
Zawodzi caly dzien,, jeczy okrutnie! ..tamte zebiska dwa nie przyniosly takich efektow.. hm.
Drzemki popoludniowe zniknely - co poteguje jeczenie i zawodzenie.. za to od 2dni przed 20-ta juz spi.
Do polnocy u siebie, potem sa pobudki wiec biore ja do siebie - plecy by mi pekly inaczej. :/
U nas lekka masakra.. Poli ewidentnie wychodza kolejne zeby.. budzi sie co godzine, poltorej z rykiem, marudzeniem... tylko cycanko skutkuje na to. Jak nie nasza Polcia.
Zawodzi caly dzien,, jeczy okrutnie! ..tamte zebiska dwa nie przyniosly takich efektow.. hm.
Drzemki popoludniowe zniknely - co poteguje jeczenie i zawodzenie.. za to od 2dni przed 20-ta juz spi.
Do polnocy u siebie, potem sa pobudki wiec biore ja do siebie - plecy by mi pekly inaczej. :/
reklama
Żelka
U nas też pobudki częst, chociaż od dwóch dni chyba tylko po 2x ... z tego zmęczenia nie pamiętam ile razy wstaje. Ale za to młodzian dziś zasnął sam samiutki w łóżeczku. Po prostu odłożyłam go i wyszłam z pokoju, powstawał powstawał, coś tam pogadał i się położył i zasną Może to przez piżamkę Supermana