reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Słodki sen naszych pociech :)

U nas też pobudki są częste i tylko cycus potrafi sprawę załatwić i Oli zaraz zasypia. A pobudki są różnie co 2-3 h.

reklama
tak, zgadzam się z jaipur, moja teściowa też uważa wiele absurdalnych rzeczy :-D brr teściowa... :evil::oo2:

o.... skąd ja to znam? teściowa mojej kumpeli sądzi że jej mąż chodził jak miał pół roku, siku do nocnika robił jak miał 7 miesięcy przy tym już mówił że chce siku i płynnie mówił jak miał 9 i a w nocy? nie nigdy się nie budził, jak zasnął to spał do rana....... ble ble ble aż dziwne że geniuszem nie został...

widzicie a u mnie takie mądre myśli wygłasza moja mama. teściowa uważa, że skoro potrzebuje to się jeszcze budzi.

dzisiejsza nocka koszmarna. jestem padnięta. a przed nami cały weekend.

a u nas w normie zjadł kaszki koło 8 wieczorkiem poszedł spać o 1 się obudził na cycusia i dopiero o 7 tez cycuś :-)może tak być gorzej jest jak się obudzi koło 4 rano to wtenczas nie ma zamiaru iść spać wyspany kawaler i do zabawy gotów ...

dziś śpię w trzecim pokoju. zobaczymy może będzie inaczej jak będzie sam spał w pokoju.

edit: poszedł spać po 18 jak zwykle. obudził się o 1 w nocy pierwszy raz na mleko i spał potem do 6.30.

nadszedł czas, że będzie spał w swoim pokoju.

nie było biegania ze smoczkiem. zjadł raz tylko mleczko i spał dalej. wyspałam się :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina fajnie, ale oby to nie bylo jednorazowy 'wybryk' :] .. my na razie nie jestesmy gotowe na osobne pokoje :happy:

U nas lekka masakra.. Poli ewidentnie wychodza kolejne zeby.. budzi sie co godzine, poltorej z rykiem, marudzeniem... tylko cycanko skutkuje na to. Jak nie nasza Polcia.
Zawodzi caly dzien,, jeczy okrutnie! ..tamte zebiska dwa nie przyniosly takich efektow.. hm.
Drzemki popoludniowe zniknely - co poteguje jeczenie i zawodzenie.. za to od 2dni przed 20-ta juz spi.
Do polnocy u siebie, potem sa pobudki wiec biore ja do siebie - plecy by mi pekly inaczej. :/

reklama
U nas też pobudki częst, chociaż od dwóch dni chyba tylko po 2x ... z tego zmęczenia nie pamiętam ile razy wstaje. Ale za to młodzian dziś zasnął sam samiutki w łóżeczku. Po prostu odłożyłam go i wyszłam z pokoju, powstawał powstawał, coś tam pogadał i się położył i zasną :szok: Może to przez piżamkę Supermana :p

Do góry