reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Skutki delegalizacji aborcji w Polsce

Ja to nawet nie zamierzam oglądać tych filmów jeśli jest w nich pani Natalia. Doskonale znam jej twórczość z tiktoka. Z całym szacunkiem ale to osoba która mowi że depresja i inne problemy psychiczne jest spowodowana tym że rodzice przed poczęciem dziecka się zabezpieczali albo że chore dziecko to kara za grzechy rodziców itp, jej poglądy które wygłasza a słuchają jej głównie młodzi ludzie są po prostu szkodliwe więc może lepiej było by nie rozpowszechniać ich dalej, po prostu.
Naprawdę ? 😂 Jezu, myślałam że poziom wiedzy jest już jednak nieco wyższy u ogółu społeczeństwa. Jak się ta tiktokerka nazywa ?

reklama
Chciałabym żeby w naszym kraju, nie ustanawiało się prawa przez pryzmat dogmatów Kościoła Katolickiego tak samo jak nie robi się tego przez pryzmat wartości religijnych Judaizmu, Islamu czy Buddyzmu czy wyznawców Latającego Potwora Spaghetti (którzy również mają oficjalny status religii).
Żyjcie według swoich wierzeń i dajcie żyć innym według ich wierzeń.

Naprawdę ? 😂 Jezu, myślałam że poziom wiedzy jest już jednak nieco wyższy u ogółu społeczeństwa. Jak się ta tiktokerka nazywa ?
Najjjka😅 nie mam tiktoka i nie moglam jej znalezc ale sa fragmenty na youtubie. Mam wrazenie, ze ona robi to celowo. NIKT o zdrowych zmyslach nie wygaduje takich pierdoletów.

W ogóle zauważyłam z wypowiedzi przytaczanych przez tego księdza i w innych z forum prawidłowość Kai Godek. Te wszystkie osoby (a przynajmniej znakomita większość, oprócz księży), które wypowiadają się przeciwko prawu do aborcji już stanęły przed takim wyborem i go dokonały. Albo nie przerwały ciąży (i jak twierdzą to było najlepsze, naturalne, nie było innej opcji) albo przerwały (i żałują). Ja naprawdę nie rozumiem takiej postawy. Co kogo obchodzi cudza ciąża?!

Nasz kraj taki piękny.
To jest okrutne. Nie mam slow, zeby to komentować.. Mimo, ze ja wyjechalam z kraju to strasznie martwie sie o przyszlosc mojej siostry w Polsce.. Siostry, przyjaciolek i kazdej kobiety, ktora nie zgadza sie na to wszystko co sie tam dzieje.

Naprawdę ? [emoji23] Jezu, myślałam że poziom wiedzy jest już jednak nieco wyższy u ogółu społeczeństwa. Jak się ta tiktokerka nazywa ?
Najjjka [emoji57] ma jakieś 7 kont na tt, więc podobnych głupot tam jest mnóstwo.
Jeśli nie chcesz psuć sobie weekendu i nerwów to nawet nie wchodź [emoji6]
PS. Ona chciała zostać nauczycielka.... Na szczęście rzuciła studia.

reklama
Do góry