reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Skutki delegalizacji aborcji w Polsce

To jest okrutne. Nie mam slow, zeby to komentować.. Mimo, ze ja wyjechalam z kraju to strasznie martwie sie o przyszlosc mojej siostry w Polsce.. Siostry, przyjaciolek i kazdej kobiety, ktora nie zgadza sie na to wszystko co sie tam dzieje.
Ta dziewczyna to jakaś fanatyczka. Ten ruch prolajf jest równie groźny co skinheadzi.

Polecam przeczytać artykuł w całości albo pannę Woewiórkę zgooglować - ona racjonalizuje zamachy terrorystyczne i ogólnie używa w swoim „wolontariacie” nielegalnych środków.

reklama
Poza nagrodą ministra czeka na nią pewnie posada w spółce skarbu państwa!
Już w zeszłym roku, w związku z protestami była w TVP pokazana jako przykład współczesnej młodzieży (??), jej tiktok o aborcji właśnie.
To jest straszna fanatyczka. Ktoś jej kiedyś zadał pytanie czy gdyby jej 13letnia córkę zgwalcono, w wyniku czego zaszła by w ciążę a płód byłby śmiertelnie chory i zagrażał by życiu dziewczyny czy pozwoliła by na aborcję. Możecie się domyślić co odpowiedziała. Zrobiła by wszystko by nie przerywano ciąży bo uwaga gdyby na to pozwoliła to sama miała by grzech. No a oczywiście gdyby dziewczyna zmarła to wiecie, nie ma większego poświęcenia niż oddanie życia za kogoś innego i miała by to wynagrodzone w niebie...

W ogóle zauważyłam z wypowiedzi przytaczanych przez tego księdza i w innych z forum prawidłowość Kai Godek. Te wszystkie osoby (a przynajmniej znakomita większość, oprócz księży), które wypowiadają się przeciwko prawu do aborcji już stanęły przed takim wyborem i go dokonały. Albo nie przerwały ciąży (i jak twierdzą to było najlepsze, naturalne, nie było innej opcji) albo przerwały (i żałują). Ja naprawdę nie rozumiem takiej postawy. Co kogo obchodzi cudza ciąża?!
Ta pani jest je*nieta...

Załączniki

• Screenshot_2021-11-20-10-20-03-190_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-11-20-10-20-03-190_com.android.chrome.jpg
    304,5 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry