reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Skutki delegalizacji aborcji w Polsce

Stanowisko kościoła:
Te materiały są tak pełne manipulacji, że trzeba by było poświecić chyba godzinę, żeby je wypunktować.
Jeśli ksiądz i ta tiktokerka chcą sobie żyć według kościelnej moralności to proszę bardzo, ale niech jej nie narzucają na poziomie państwowym.

I błagam, co to jest za język? „Dzieciątko”, „dzieciątko obumarło”.

PS. Ksiądz uprawia propagandę godną trzeciej rzeszy.

reklama
Te materiały są tak pełne manipulacji, że trzeba by było poświecić chyba godzinę, żeby je wypunktować.
Jeśli ksiądz i ta tiktokerka chcą sobie żyć według kościelnej moralności to proszę bardzo, ale niech jej nie narzucają na poziomie państwowym.

Dokladnie to samo pomyslalam oglądając to. "dla mnie to nie jest płód tylko dzieciątko" Tragedia.

Ja to nawet nie zamierzam oglądać tych filmów jeśli jest w nich pani Natalia. Doskonale znam jej twórczość z tiktoka. Z całym szacunkiem ale to osoba która mowi że depresja i inne problemy psychiczne jest spowodowana tym że rodzice przed poczęciem dziecka się zabezpieczali albo że chore dziecko to kara za grzechy rodziców itp, jej poglądy które wygłasza a słuchają jej głównie młodzi ludzie są po prostu szkodliwe więc może lepiej było by nie rozpowszechniać ich dalej, po prostu.

Ja to nawet nie zamierzam oglądać tych filmów jeśli jest w nich pani Natalia. Doskonale znam jej twórczość z tiktoka. Z całym szacunkiem ale to osoba która mowi że depresja i inne problemy psychiczne jest spowodowana tym że rodzice przed poczęciem dziecka się zabezpieczali albo że chore dziecko to kara za grzechy rodziców itp, jej poglądy które wygłasza a słuchają jej głównie młodzi ludzie są po prostu szkodliwe więc może lepiej było by nie rozpowszechniać ich dalej, po prostu.
Poważnie? Ciekawe za co ją ukarano brakiem rozumu 🙈

Nic się nie pomyliłam odnośnie reakcji, bardzo łatwo złamać ten kod tolerancji. System 0-1.
Propaganda mówicie. Nie zgadzam się z tym jeśli chodzi o księdza i stanowisko kk. Jest jasny i bardzo stanowczy.
Tiktokerki nie znam i pierwszy raz niej słyszę na filmiku więc się nie wiem ale chyba ksiadz też tam wspomniał, nie w wielu kwestiach ma inne zdanie. W każdym razie nie mam pojęcia co to za Pani.

O filmik o drugiej Pani L. ? Co tam Was uwiera? Osobiście chętnie bym zobaczyła jej wypowiedzi, szczególnie w kwestii niszczenia kościół i nawoływania do przerywania Mszy. Czyżby się bała? Do TVN biegiem leci zawsze...hm.

@olka11135 zdaję sobie sprawę z tego.

@frez.ja1987 Pomagam nie tylko wielu dzieciom ale i dorosłym od 16 lat z racji wykonywanego zawodu. Czy to coś zmienia? Jeśli tak to co?

Ostatnia edycja:
A ja nadal czekam na odpowiedzi na zadane przez mnie pytania. Czy pomagasz jakiemuś dziecku i jego rodzinie? A może ksiądz i reszta pomaga?
Zamiast zamieszczać tu te denne filmiki może w końcu odpowiesz jak chronisz życie już narodzone?
To pewnie tak jak u tego Pana

257952517_4934294356588965_5673172777557794224_n.jpg

Propaganda mówicie. Nie zgadzam się z tym jeśli chodzi o księdza i stanowisko kk.
Tiktokerki nie znam i pierwszy raz niej słyszę na filmiku więc się nie wiem.

@olka11135 zdaję sobie sprawę z tego.

@frez.ja1987 Pomagam nie tylko wielu dzieciom ale i dorosłym od 16 lat z racji wykonywanego zawodu. Czy to coś zmienia? Jeśli tak to co?
Ale ja pytam czy pomagasz rodzinom i dzieciom z niedokonanych aborcji lub w hospicjum perinatalnym.

reklama
Też tak myślę. Bo przecież łatwo jest komuś kazać nosić, urodzić i patrzeć na śmierć dziecka zdeformowanego. To w końcu nie zostawia żadnego śladu w psychice. Jedynie aborcja. Przecież taka ciąża, poród i połóg absolutnie nie obciążają organizmu kobiety.

Do góry