AgnesAgnes
Fanka BB :)
Cetaphil psDziewczyny, macie jakiś sposób na suchą skórę u malucha na policzkach, może jakiś super krem? Smaruję i smaruję, oliwką i emolium i kremem, a skóra nadal szorstka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cetaphil psDziewczyny, macie jakiś sposób na suchą skórę u malucha na policzkach, może jakiś super krem? Smaruję i smaruję, oliwką i emolium i kremem, a skóra nadal szorstka.
My też dalej siedzimy juz od 5 dni bo nadal jest smog. Nawet nie ma jak mieszkania wywietrzyc. Chyba się podusimyDokarmiam też mm 2 razy - przed spacerem ok 11.30-12 i na noc. Ok 14-15 daję obiadek, ok 18 owoce, a soczek gdy wiem, że zjadła a marudzi. Wtedy wypija w sekundę 60ml.
A dziś znów taki mróz, że siedzimy w domu.
Że muszę mu skrócić drzemki w dzień. I wtedy powinien spać dłużej w nocy, bez pobudek.Ja się właśnie boje spać z mala. Mam zbyt twardy sen czasami i boję się że ja przyniosę czy coś. Nawet jak czasem karmie na leżąco to się nawet nie zdrzemne Effa a co Ci potwierdził profesor ze snem? Bo już się pogubilam