reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

sprawdzal ruchomosc stawow, symetrie itp machal nia jak szmaciana lalka

ja zrobilam przemeblowanie sypialni i to wkurzylam sie i sama wszystko przestawialam ciezkie lozko itp padam na pysk, burdel jak nie wiem.. dodatkowo dostalam tv od dziadka musze zrobic tez w salonie przemeblowanie bo taki duzy ten tv, ze w obecnym ustawieniu nie mam jak go upchnac mam ochote sie poplakac wszedzie jest pobojowisko szlag mnie trafia jak jest balagan

reklama
Paper ja mam to samo, nowy dom a hydraulik złe cos podłączył i pod brodzikiem woda leciała ze w pokoju obok panele spuchły. Dzisiaj rozebrali a pod spodem pełno wody, jakieś uszczelki złe założyli. Jubel taki ze masakra;-/ nawet małej nie miałam jak wykapać dobrze.. Fachowców z usterki chyba miałam;-/ a co do kropelkow to ja podaje przed Sabsimplex i w trakcie zawsze mi kupę walnie, ale w sumie to nie wiem czy od tego, ja juz jej to profilaktycznie daje;-) bo kolek nie ma. Sierpniowka ja wybieram sie do dentysty zeby sprawdzić co i jak i juz sie boje, jak byłam przed ciążom miałam 6 plomb zmienianych. Mam nadzieje ze nie posypały mi sie aż tak te zeby bo portfel w tej chwili nie za bogaty.

A my jutro na bioderka idziemy :-)
Szczepienie mial miec dzis ale przelozylam bo w weekend idziemy na chrzciny mojego chrzesniaka i nie chcialam tak odrazu po szczepieniu jechac 125 km :-) wiec bedzie po weekendzie :-)
Dzis wazylam malego na wadze w domu to znaczy siebie i potem siebie z malym i wyszlo ze warzy 5800 :-)
Życzę spokojnej nocy:-)

Olaf 5300 kg
Okres miałam obfity bardzo i podobno taki pierwszy jest....
Na katar polecam aspirator albo do odkurzacza albo co się ciągnie ustami innymi nie wyciągnięcie tego zalegającego z tyłu.... A ja na prawdę jestem dobra w tym więc już wszystko wypróbowalam.
Wczoraj w nocy mąż powiedział że przejmuje małego w nocy więc ja go przejelam dopiero o 6 :-) fajnie tak oby częściej!

Dziewczyny robię przegląd garderoby córki i mam pytanie. W co ubieracie swoje maluszki? Tosia pojutrze kończy 2 miesiące, waży 5300g i nosi 62 rozmiar ciuszków. Pytanie czy nosicie jeszcze body z krótkim rękawem do czegoś czy wcale już nie używacie body tylko pajacyki. Jakiego typu ubieracie i przy jakich okazjach (tzn co po domu, co na dwór, co do lekarza jak jedziecie autem)? Myślę o tym co powinnam jeszcze dokupić i w ogóle co powinnam mieć na jesień, bo robi się coraz chłodniej. I w zasadzie nie wiem jakie rozmiary kupować.

Sabsimplex można dostać normalnie w aptece Agata? oby poszło dobrze u dentysty, trzymam kciuki. My aza ciągle rozmiar 50, niektórych rzeczy 56. Body z krótkim pod pajaca zakładam do spania i często po domu. Mam pełno kupionych spodni i bluzek ale mały narazie jest tak malutki, że czekają. Do auta mamy taki cieniutki grubszy pajac bez nóg ale dziś miał po raz pierwszy, a na dwór grubszy jeszcze nie założyliśmy :)

reklama
Sabsimplex można dostać normalnie w aptece Agata? oby poszło dobrze u dentysty, trzymam kciuki. My aza ciągle rozmiar 50, niektórych rzeczy 56. Body z krótkim pod pajaca zakładam do spania i często po domu. Mam pełno kupionych spodni i bluzek ale mały narazie jest tak malutki, że czekają. Do auta mamy taki cieniutki grubszy pajac bez nóg ale dziś miał po raz pierwszy, a na dwór grubszy jeszcze nie założyliśmy :)

Sab Simplex jest niemiecki i tylko w niemieckich aptekach lub online , ja kupowałam online wychodzi z przesyłką niecałe 50pln, daję profilaktycznie 15 kropelek do mleka, pruka jak stary i na razie nie mamy większych kłopotów z brzuszkiem :)

Dzisiaj mieliśmy mieć szczepienie ale przełożone jest do następnego tygodnia bo pielęgniarka co szczepi to chora ;) Adaś waży 5kg czyli znowu przez dwa tygodnie przybrał 700g , mały głodomorek :)

Do góry