reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kulka, ja nie. Kurcze u gina jeszcze nie bylam :// a to juz 7 tygodni...
Po szczepieniu, malutka zapałakała (wydarla sie na caly nzoz) tylko w momencie wklucia, w samochodzie juz spala. Szczepilismy 6w1, Michaska caly dzien spi budzi sie tylko na jedzenie, nie wirm czy przez tą zdechłą pogodę czy przez szczepienie.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Mam pytanie do mam, ktore zgodzily sie na szczepienie w szpitalu konkretnie na gruzlice BCG. Moja coreczka ma prawie 7 tygodni i nie ma zadnego odczynu na lewej raczce po tym szczepieniu a uczulano mnie ze moze byc babel, moze zropiec itp a ona nie ma nic :/ czy ktores Wasze dziecko ma podobnie ? Czy to normalne ? Ostatnio bylam na szczepieniu ale zapomnialam na smierc zapytac sie o to :/

Peper, ja się jeszcze nie zapisałam nawet, ba nawet nie wiem do kogo pojde bo po przeprowadzce mam 60km do mojego lekarza i co zrobie z małą... nie mam laktatora to nie wiem jak mam ją zostawić. Przecież może mi się tam zejsc dlugo.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja idę w poniedziałek, 8 tygodni stuka wtedy.

Nie wiem czy to okres tylko właśnie plamienie.

Paper spokojnie kochana, rehabilitacja i będzie ok [emoji5]
Nina dzielna laska.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ok, dzieki, troche mi ulzylo bo juz zaczelam sie stresowac. Kamcia uspokoilas sie ze nie tylko moje dziecko tak ma a widze ze urodzilysmy tego samego dnia :)
Dzieki za odpowiedzi ;)

Do góry