reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

sprawdzal ruchomosc stawow, symetrie itp machal nia jak szmaciana lalka

ja zrobilam przemeblowanie sypialni i to wkurzylam sie i sama wszystko przestawialam ciezkie lozko itp padam na pysk, burdel jak nie wiem.. dodatkowo dostalam tv od dziadka musze zrobic tez w salonie przemeblowanie bo taki duzy ten tv, ze w obecnym ustawieniu nie mam jak go upchnac mam ochote sie poplakac wszedzie jest pobojowisko szlag mnie trafia jak jest balagan

reklama
Paper ja mam to samo, nowy dom a hydraulik złe cos podłączył i pod brodzikiem woda leciała ze w pokoju obok panele spuchły. Dzisiaj rozebrali a pod spodem pełno wody, jakieś uszczelki złe założyli. Jubel taki ze masakra;-/ nawet małej nie miałam jak wykapać dobrze.. Fachowców z usterki chyba miałam;-/ a co do kropelkow to ja podaje przed Sabsimplex i w trakcie zawsze mi kupę walnie, ale w sumie to nie wiem czy od tego, ja juz jej to profilaktycznie daje;-) bo kolek nie ma. Sierpniowka ja wybieram sie do dentysty zeby sprawdzić co i jak i juz sie boje, jak byłam przed ciążom miałam 6 plomb zmienianych. Mam nadzieje ze nie posypały mi sie aż tak te zeby bo portfel w tej chwili nie za bogaty.

A my jutro na bioderka idziemy :-)
Szczepienie mial miec dzis ale przelozylam bo w weekend idziemy na chrzciny mojego chrzesniaka i nie chcialam tak odrazu po szczepieniu jechac 125 km :-) wiec bedzie po weekendzie :-)
Dzis wazylam malego na wadze w domu to znaczy siebie i potem siebie z malym i wyszlo ze warzy 5800 :-)
Życzę spokojnej nocy:-)

Olaf 5300 kg
Okres miałam obfity bardzo i podobno taki pierwszy jest....
Na katar polecam aspirator albo do odkurzacza albo co się ciągnie ustami innymi nie wyciągnięcie tego zalegającego z tyłu.... A ja na prawdę jestem dobra w tym więc już wszystko wypróbowalam.
Wczoraj w nocy mąż powiedział że przejmuje małego w nocy więc ja go przejelam dopiero o 6 :-) fajnie tak oby częściej!

Dziewczyny robię przegląd garderoby córki i mam pytanie. W co ubieracie swoje maluszki? Tosia pojutrze kończy 2 miesiące, waży 5300g i nosi 62 rozmiar ciuszków. Pytanie czy nosicie jeszcze body z krótkim rękawem do czegoś czy wcale już nie używacie body tylko pajacyki. Jakiego typu ubieracie i przy jakich okazjach (tzn co po domu, co na dwór, co do lekarza jak jedziecie autem)? Myślę o tym co powinnam jeszcze dokupić i w ogóle co powinnam mieć na jesień, bo robi się coraz chłodniej. I w zasadzie nie wiem jakie rozmiary kupować.

Sabsimplex można dostać normalnie w aptece Agata? oby poszło dobrze u dentysty, trzymam kciuki. My aza ciągle rozmiar 50, niektórych rzeczy 56. Body z krótkim pod pajaca zakładam do spania i często po domu. Mam pełno kupionych spodni i bluzek ale mały narazie jest tak malutki, że czekają. Do auta mamy taki cieniutki grubszy pajac bez nóg ale dziś miał po raz pierwszy, a na dwór grubszy jeszcze nie założyliśmy :)

reklama
Sabsimplex można dostać normalnie w aptece Agata? oby poszło dobrze u dentysty, trzymam kciuki. My aza ciągle rozmiar 50, niektórych rzeczy 56. Body z krótkim pod pajaca zakładam do spania i często po domu. Mam pełno kupionych spodni i bluzek ale mały narazie jest tak malutki, że czekają. Do auta mamy taki cieniutki grubszy pajac bez nóg ale dziś miał po raz pierwszy, a na dwór grubszy jeszcze nie założyliśmy :)

Sab Simplex jest niemiecki i tylko w niemieckich aptekach lub online , ja kupowałam online wychodzi z przesyłką niecałe 50pln, daję profilaktycznie 15 kropelek do mleka, pruka jak stary i na razie nie mamy większych kłopotów z brzuszkiem :)

Dzisiaj mieliśmy mieć szczepienie ale przełożone jest do następnego tygodnia bo pielęgniarka co szczepi to chora ;) Adaś waży 5kg czyli znowu przez dwa tygodnie przybrał 700g , mały głodomorek :)

Do góry