reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

mamakulka no wiem, ze roznie mozna te kupy robic ale chodzi mi o samo odstepstwo od normy bo ona robi czesto i duze a tu nagle nic a ona megaplaczliwa

reklama
No właśnie i szpitalu i w domu mówiły, że fantastycznie, że od razu załapał bardzo dobrze i słyszę, że je to nie rozumiem. Nie ulewa, wczoraj pierwszy raz mu się zdarzyło. Teraz ciągle płakał zaraz skorzystam z tej grupy co mamakulka poleciła, może coś się dowiem. Tak się zastanawiam wczoraj skończył 3 tygodnie espumisan jest od miesiąca ale chyba mogę podać? Jak paper podawalas? Na łyżeczce to przecież jakoś ciężko bardzo.. P.s mamakulka Ignacy cudowny [emoji7]

[emoji173]

ona ma rowerek jako cwiczenie na zginanie tych nozek mysle ze z pol h machalam jej nogami i 3 baki poszly i nic wiecej, bylam pewna ze sie wkurza, ze w cyckach nic nie ma no ale jak sciskam to leci no nic moze po spacerze i kapieli spokojniejsza bedzie..

zazdroszcze ci z tymi kupami duza wygoda :D

ja wyciskalam troche mleka na lyzeczke, wkraplalam i jak miala otwarta buzie przechylalam zeby sie wlalo, podawalam jak miala 3tyg ale odnioslam wrazenie, ze po tym gorzej jest i sie zrazilam

Hehe ja bym chciała żeby już zrobił bo ileż można :)

Spoko ta grupa nie? Ja często wklepuje i juz wiem. Czasem mnie wkurwiaja, raz już ucieklam przez te hasztagi ale wróciłam xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

On płacze i zgina okropnie te nogi i nie wiem czy spróbować mu to dać. Okropnie się męczy. Mój też robi ciągle kupy, a teraz właśnie już parę godzin nic ale widzę, że go boli brzuszek. Aaaaaa jeszcze mam takie dreszcze od tych piersi i osłabienie jakieś, że wstać nie mogę

[emoji173]

reklama
Sierpniowka ja Espumisan podaje tuz przed karmieniem i mam wrazenie ze mojej jest lepiej. Najpierw dawalam duza dawke bo z 7-8 kropelek przed kazdym karmieniem a teraz juz zmniejszam i daje po 2-3. Na razie z tego co ja obserwuje to nie placze z bolu tylko jak sie wkurzy. Napina sie i czerwienieje podczas jedzenia ale lekko, a wczesniej to sie potrafila oderwac od cyca, wydrzec na caly glos i znowu przyssac ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry