reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

mamakulka no wiem, ze roznie mozna te kupy robic ale chodzi mi o samo odstepstwo od normy bo ona robi czesto i duze a tu nagle nic a ona megaplaczliwa

reklama
No właśnie i szpitalu i w domu mówiły, że fantastycznie, że od razu załapał bardzo dobrze i słyszę, że je to nie rozumiem. Nie ulewa, wczoraj pierwszy raz mu się zdarzyło. Teraz ciągle płakał zaraz skorzystam z tej grupy co mamakulka poleciła, może coś się dowiem. Tak się zastanawiam wczoraj skończył 3 tygodnie espumisan jest od miesiąca ale chyba mogę podać? Jak paper podawalas? Na łyżeczce to przecież jakoś ciężko bardzo.. P.s mamakulka Ignacy cudowny [emoji7]

[emoji173]

ona ma rowerek jako cwiczenie na zginanie tych nozek mysle ze z pol h machalam jej nogami i 3 baki poszly i nic wiecej, bylam pewna ze sie wkurza, ze w cyckach nic nie ma no ale jak sciskam to leci no nic moze po spacerze i kapieli spokojniejsza bedzie..

zazdroszcze ci z tymi kupami duza wygoda :D

ja wyciskalam troche mleka na lyzeczke, wkraplalam i jak miala otwarta buzie przechylalam zeby sie wlalo, podawalam jak miala 3tyg ale odnioslam wrazenie, ze po tym gorzej jest i sie zrazilam

Hehe ja bym chciała żeby już zrobił bo ileż można :)

Spoko ta grupa nie? Ja często wklepuje i juz wiem. Czasem mnie wkurwiaja, raz już ucieklam przez te hasztagi ale wróciłam xD

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

On płacze i zgina okropnie te nogi i nie wiem czy spróbować mu to dać. Okropnie się męczy. Mój też robi ciągle kupy, a teraz właśnie już parę godzin nic ale widzę, że go boli brzuszek. Aaaaaa jeszcze mam takie dreszcze od tych piersi i osłabienie jakieś, że wstać nie mogę

[emoji173]

reklama
Sierpniowka ja Espumisan podaje tuz przed karmieniem i mam wrazenie ze mojej jest lepiej. Najpierw dawalam duza dawke bo z 7-8 kropelek przed kazdym karmieniem a teraz juz zmniejszam i daje po 2-3. Na razie z tego co ja obserwuje to nie placze z bolu tylko jak sie wkurzy. Napina sie i czerwienieje podczas jedzenia ale lekko, a wczesniej to sie potrafila oderwac od cyca, wydrzec na caly glos i znowu przyssac ;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry