reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
No ja też się martwilam bo Igi robił po każdym karmieniu , potem raz dziennie a teraz od wtorku lipa. Nie wiem kochana, zrób może rowerek?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
sierpniowka
No właśnie i szpitalu i w domu mówiły, że fantastycznie, że od razu załapał bardzo dobrze i słyszę, że je to nie rozumiem. Nie ulewa, wczoraj pierwszy raz mu się zdarzyło. Teraz ciągle płakał zaraz skorzystam z tej grupy co mamakulka poleciła, może coś się dowiem. Tak się zastanawiam wczoraj skończył 3 tygodnie espumisan jest od miesiąca ale chyba mogę podać? Jak paper podawalas? Na łyżeczce to przecież jakoś ciężko bardzo.. P.s mamakulka Ignacy cudowny [emoji7]
[emoji173]
[emoji173]
papercut
ona ma rowerek jako cwiczenie na zginanie tych nozek mysle ze z pol h machalam jej nogami i 3 baki poszly i nic wiecej, bylam pewna ze sie wkurza, ze w cyckach nic nie ma no ale jak sciskam to leci no nic moze po spacerze i kapieli spokojniejsza bedzie..
zazdroszcze ci z tymi kupami duza wygoda
zazdroszcze ci z tymi kupami duza wygoda
Mamakulka
Hehe ja bym chciała żeby już zrobił bo ileż można
Spoko ta grupa nie? Ja często wklepuje i juz wiem. Czasem mnie wkurwiaja, raz już ucieklam przez te hasztagi ale wróciłam xD
Spoko ta grupa nie? Ja często wklepuje i juz wiem. Czasem mnie wkurwiaja, raz już ucieklam przez te hasztagi ale wróciłam xD
sierpniowka
On płacze i zgina okropnie te nogi i nie wiem czy spróbować mu to dać. Okropnie się męczy. Mój też robi ciągle kupy, a teraz właśnie już parę godzin nic ale widzę, że go boli brzuszek. Aaaaaa jeszcze mam takie dreszcze od tych piersi i osłabienie jakieś, że wstać nie mogę
[emoji173]
[emoji173]
Mamakulka
reklama
Dordaw
Sierpniowka ja Espumisan podaje tuz przed karmieniem i mam wrazenie ze mojej jest lepiej. Najpierw dawalam duza dawke bo z 7-8 kropelek przed kazdym karmieniem a teraz juz zmniejszam i daje po 2-3. Na razie z tego co ja obserwuje to nie placze z bolu tylko jak sie wkurzy. Napina sie i czerwienieje podczas jedzenia ale lekko, a wczesniej to sie potrafila oderwac od cyca, wydrzec na caly glos i znowu przyssac
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom