reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dominika mi sporo mąż pomagał ale bardzo szybko doszłam do siebie na szczęście. Mnie wkurzają odwiedziny teściowej przyjeżdża na szczęście rzadko bo nie mają ani samochodu ani prawka szwagierka jak ich weźmie to przyjadą. Ale ciągle trzeba latać a ja jak tam jadę to nigdy się nie pytają czy się czegoś napije nie wiem może przez 10 lat na palcach mogę wyliczyć że z nią herbatę wypiłam ale to szwagierka jak zrobiła bo ta czasem zaskoczy i się zapyta. Oni żyją jakby w innym świecie ale nie ma co opowiadać bo bym się rozpisała.

reklama
Anezram - mój mąż też jest złoty. jak wracał z pracy to robił wszystko. bardzo pomagał I pomaga. ale goście to dla mnie drugorzędna sprawa. szczególnie jak niezapowiedziani wpadają zaraz po powrocie ze szpitala :wink:
z teściami współczuję... idź po najmniejszej linii oporu, bo jednak relacje wypadałoby mieć poprawne :wink:

Hej dziewczyny. Chcialam zapytac czy tez zdarzylo sie wam miec takie obolale cialo po nocy. Ja dzisiaj sie czuje jakbym miala zakwasy na brzuchu, troche na plecach i do tego na klatce piersiowej w okolicy mostka. Normalnie jakbym na silowni cwiczyla wczoraj :/

Wstawanie w nocy to juz w ogole katastrofa. Ja mam nieduzy brzuszek ale i tak mi to niezle daje w kosc. I to obolale cialo dzisiaj... Nawet w klatce piersiowej w okolicy mostka mnie boli. No coz trudno, jakos to przecierpie :)

dziewczyny mam takie intymne pytanie . Ma któraś z was problemy z hemoroidami. ja jeszcze nie urodziłam i od 2 dni walczę z tym dziadostwem aż mi się płakać z bólu chce

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
helleouvet- kup sobie czopki I maść I stosuj wszystko na raz. tylko takie lepsze, to ci szybko pomoże.

ja mam najgorzej z biodrami. chyba jednak waga to powoduje. jak zasnę mocno (co się rzadko zdarza) I śpię kilka godzin na jednym boku, to mam duży ucisk z tej strony na miednicę I boli strasznie, jakby na mnie tona żelaza leżała.

Do góry