reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

mój maluch też jest spokojny w brzuchu ale ja jeżdże co kilka dni na ktg i zawsze wtedy szaleje, lekarz mówi że okaz zdrowia ;) a potem w domu znów jest spokojny.

Basia77 - ja też maltretuje sutki ale już nawet nie tyle żeby skurcze wywołać co żeby je zahartować przed karmieniem, w poprzedniej ciąży codziennie je hartowałam i wogóle mnie nie bolały przy poczatkach karmienia a macica sobie przy tym ćwiczy i dobrze ;)

u nas upały nieziemskie, ciężko się żyje w taką pogodę ...
A Ty masz chyba za parę dni zaplanowana cesarke ?
Już doczytałam ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Happymama a ja cie juz tyle razy wywolywalam i myslalam ze juz ci zaczeli wywolywac a tu niespodzianka jeszcze w dwupaku jestes trzymam kciuki abys jak najdluzej wytrzymala ale oczywiscie nie za dlugo ;-)

Happymama i co kiedy bedzie wywolanie wiesz dokladnie? Ja zaraz jem sniadanie i tez jade na ktg moze troche sie uspokoje.
Bo jakos od soboty zestresowana mimo piatkowej wizyty. Moze moja sie mniej rusza przed porodem:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

jutro jadę na kontrole i będą decydować czy w tym tygodniu czy w następnym, wszystko zależy od wyników bo kondycja malucha jest bardzo dobra i według lekarzy on czuje się się dobrze. Chyba że coś ruszy i poród zacznie się sam od siebie ale coś się nie zapowiada ;)

zazdroszczę tym co już zaraz będą miały swoje maluchy :)
Ja jak zwykle na końcu we wszystkim :D
Nie mogę się doczekać relacji z waszych porodów :)

U mnoe tez jeszcze sie nie zapowiada. Skurczy jakis wiekszych brak i dluuuga szyjka mam nadzieje ze pojdzie samo a nie bd musiala miec wywolywanego. Duzo czasu jeszcze wiec nie panikuje bo sie tylko nakrecam hehe

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry