reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

O kurcze to ja s córką na ip byłam z 6 cm rozwarciem a nie jak myślałam że 3 palce to 3 cm :p Juz wiem czemu tak biegali wszyscy ;p

reklama
Tez tak myslalam na poczatku, ale jesli dobrze pamietam to polozna na szkole rodzenia mowila ze pelne rozwarcie to piec palcow wlasnie :) jesli sie myle to niech mnie ktos poprawi :)

a mnie brzuch rozbolal jak na okres ale bolal caly czas kilkanascie minut, akurat jadlam bylo to tak nie przyjemne ze az odstawilam szamke polozylam sie i staralam sie nie umrzec, juz przeszlo na szczescie mala zaraz miala czkawke i sie pokrecila wiec wszystko ok ale czemu tak dlugo, to chyba nie skurcz bo by nie bolalo tak jednostajnie

Kurde przestańcie laski . Jeszcze nie pora[emoji14]

Paper może jednak skurcz.... nie znam się .
Mnie nic nie boli ale przepowiadajace mam co wieczor . Nie lubię ich.

Ignaś 35 tc [emoji173]

no ja tez sie nie znam ale skurcz by kilkanascie minut trwal? chyba ze to bylo kilka w tym czasie a ja sierota jestem i nie rozrozniam kiedy jest kiedy nie ;p ja mam 36dni do cc i tego sie trzymam :D

Basia - Link do: wieści z porodówek i gratulacje

Paper ja mam takie bóle w dole brzucha tak jak na okres właśnie już od 3 dni tyle, że nie cały dzień, też taki jednostajny i sie zastanawiam o co cho ... dodatkowo nie jestem pewna ale wydaje mi się, że wczoraj odeszło mi część czopa hmmm ale na 100% nie wiem bo go nigdy na żywo nie widziałam :D na szczęście w pt mam wizyte to zobacze co tam sie dzieje. Póki co noo stress :p

Ja mam wrażenie że mi coś wypadnie z brzucha :p takie dziwny ból. Do tego między nogami i pachwina. Grunt że maluch się rusza a ja odpoczywam ;-)
Takie okresowe też się zdarzają i to takie głupie uczucie.

reklama
skoro pare dziewczyn ma te bóle to widocznie tak musi byc :p
Magdalena a brzuch Ci już opadł ? moze dzidziuś już przesunął się w dól i stąd czujesz ból między nogami ?

Do góry