reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

happymum20 serdeczne gratulacje :) Niech mała będzie nadal tak zdrowa i silna !

A jak twój syn zareagował na siostrzyczke? Jestem ciekawa bo mamy chłopców w tym samym wieku. Mój bardzo nie może się doczekać i pyta kiedy w końcu ten dzidziuś wyjdzie :) Ale on to by najchętniej chciał żeby zaraz poszedł z nim pograć w piłkę, chyba nie wyobraza sobie ile czasu upłynie zanim będzie to kompan do zabawy.

reklama
MammyBlue-bez większych problemów. Mówi że kocha,wszystkim się chwali że ma dzidzia,daje jej zabawki i trzyma na kolanach. Jedynie czasem ma jakiś odpał i mówi że on też jest baby i chce wózek czy na ręce ale jestem miarę dobrze

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Happymum20 gratulacje! Sliczna dziewczynka, oby zdrowo rosła :)

My z mężem tez mamy ogromną kołdrę ale teraz prawie z niej nie korzystamy, jemu jest zawsze ciepło a ja przykrywam się praktycznie tylko po plecach/nerkach bo cały czas mi gorąco i okropnie się pocę. Tylko nerki musze mieć zawsze okryte bo inaczej nie zasne :p

No to wspaniale ;)
Córce juz masz przy sobie, poród spoko , nic tylko gratulowac :)

No I zazdraszczac, że już za Tobą :)

Ignaś 35 tc [emoji173]

Tez mamy dwie kołdry :D

My też my też , nie wyobrażam sobie już spania pod jedną hehe

Znowu zniknęłam wiem...tyle że tym razem powód był ważny...ponad tydzień temu po czwartkowych badaniach zostawili mnie w szpitalu i wywoływały poród. W efekcie mała urodziła się 25.06.2016 o 23:30 z wagą 2280g w 35+1tc całkiem zdrowa i samodzielna. Wszystko jak u donoszonego dzidziusia. Oddech,odruch ssania itp.

Ojej G R A T U L U J Ę !!!!!!! cudowna dziewczynka :) aż się wzruszyłam !!!

chyba czas założyć wątek sierpniowych maluszków, bo jeszcze z 2 tygodnie I pewnie się posypia :-) :)

powiem Wam że z jednej strony już też bym chciała aby było po wszystkim bo strach coraz większy przed porodem,
ale z drugiej strony jakoś tak żal że to już prawie koniec ciąży bo jakby nie było to jest piękny stan, zwłaszcza jak pojawiły się ruchy itp :)

reklama
Do góry