reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Happymum20 gratulacje ale slicznotka:-) duzo zdrowka dla was i siły. Dla ciebie :-)

A ja lubie sie przytulac w nocy do mojego ale teraz mi brzuch przeszkadza :-) kołdrę mamy jedna twz taka duza 220cm przewatznie ja sie nia przykrywam a maz nad ranem ja wyszarpuje:-) ale nie mam problemu z zasnieciem jak do kibelka ide w nocy :-) bo jak lunatyk ide i wracam nawet światła nie zapalam :-)

Miejmy nadzieje ze nie bedzie zbyt duzych tych upałow bo chyba padne:-)

Happymum gratulacje przeslodka :) zazdroszcze mozliwosci przytulenia takiej kruszynki juz:)

Ja dziewczyny prałam w plynie do prania i to wszystko.

My z mezem w nocy na zmiane sie przytulamy, i sie bardzo przyzwyczailam do spania z kims a najbardziej zasypiania lubie sobie reke na niego walnac i ogolnie jak nie moge zasnac posmerac jego ucho hehe[emoji14]on tez lubi takze luzik :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry