reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

moj to samo wiec na odwal sie klade na nim reke jak zasypia ;d za goraco zeby sie przytulac, wygoda zdecydowanie wazniejsza w tym momencie.. a szeleszczaca by mnie z rownowagi na pewno szybko wyprowadzila, moja na szczescie cichutka :D

reklama
Moja mnie nie wkurza właśnie. Jest wporzo ;)

No ja przed ciążą w upał tez nie lubiłam się tulic. Jak siedzimy na kanapie to moj tak nie pcha się do przytulania bo się zajmuje sobą a w łóżku jak ja się czuje jak Żuk na plecy wywalony i nie umiem się obrócić i brzuch mi przeszkadza we wszystkim to wielka obraza bo czemu nie mogę go przytulic no?!?! :D

Ignaś 35 tc [emoji173]

Mój chodzi na 3 zmiany więc bywa że mam łóżko wolne :p od jutra wstaje o 4 rano do pracy wiec będę mogła się rozłożyć na całym :p

Ja kupiłam tylko proszek i myślę że to wystarczy.

Dziś znów upał się zapowiada, ale podobno mogą być gwałtowne burze.

Ja tez w łóżku nie lubię się przytulać jak mam spać :-D wszyscy się dziwią że mamy dwie kołdry i każde śpi na swoim końcu łóżka. Zawsze mnie bawi jak w filmach śpią tacy poprzytulani ze aż mnie wszystko boli od samego patrzenia jakie to niewygodne :-D

My jedną i potem o nią walczymy, każde ciągnie swój narożnik :p my raczej nie należymy do osób które w nocy ciągle się przytulają a teraz to jeszcze mniej. W dzień częściej mąż się przytuli, tylko w ten upał to uciekam hehe :p chociaż z nas dwojga to ja jestem większą przylepą

U nas to samo, lozko wielkie a moj cie cisnie, matko a mi zle, goraco... zawsze go pcham w nocy I mowie idz tam dalej no idz, to patrzy taki zdziwiony... faceci;)

Ja pranie zrobilam w platkach mydlanych, pachnie takim dzidziusiem :) Nie daje plynow do plukania, bo nie ma takiej potrzeby.

Dzisiaj goraco mamy w planie grila po poludniu, mam nadzieje, ze burze planow nam nie pokrzyzuja.

Ja mam w planie łóżeczko zakupy i inne pierdoly. Mąż jutro jedzie wiec trzeba się ogarnąć.

My mamy dwie a czasem zima naeet koc duży na wierzch a i tak.mi zabierze. Bo jak twierdzi w nocy to jest walka o przetrwanie. A później chce się przytulic i komentuje : " ale masz zimna dupe " xD

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Znowu zniknęłam wiem...tyle że tym razem powód był ważny...ponad tydzień temu po czwartkowych badaniach zostawili mnie w szpitalu i wywoływały poród. W efekcie mała urodziła się 25.06.2016 o 23:30 z wagą 2280g w 35+1tc całkiem zdrowa i samodzielna. Wszystko jak u donoszonego dzidziusia. Oddech,odruch ssania itp.
1467447090-1d1mld.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry