reklama
niunia102
Fanka BB :)
I te malutkie skarpetki co nie idzie ich powiesić:-) u mnie też schnie malenkie pranie :-)
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
moniczka2609
Fanka BB :)
Mój czasem ma czkawki po 10 min [emoji5] pranie wisi, dobrze że tylko ubranka A pościel pieluchy itp już za mną
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A
a_gosc
Gość
Hej mam pytanie trochę z innej beczki... rozważa któraś z Was przechowywanie krwi pepowinowej w banku komórek macierzystych? Ja się zastanawiam i chciałabym poznać zdanie innych mam...
Ja jakiś czas temu miałam rozmowę na ten temat z położną, bo była fajna promocja, ale jednak się nie zdecydowaliśmy. Najważniejsza kwestia oczywiście pieniądze. Jednak też mieliśmy inne "ale" co do tego. Po pierwsze mówiła, że ta krew przyda się w leczeniu w razie czego maluszka i nas, a szef męża (którego synek miał od urodzenia i ma dużo problemów zdrowotnych) powiedział, ze to tak naprawdę przydałoby się bardziej rodzeństwu. Kolejna sprawa krew zostaje pobrana i wysłana na badani, tam mogą stwierdzić, że na nic się nie przyda i pieniądze, które płaciliśmy za pobranie przepadają, a są nie małe.
N
nati_de
Gość
Moj synek bedzie mial pobierana taka krew z pepowiny, jestem juz zarejestrowana i mam nawet w domu przyslany zestaw do pobrania, ktory musimy zabrac do porodu, z tym ze ja mieszkam i rodze w Niemczech, tutaj te koszty nie sa az takie straszne, bo co to jest 6€ miesiecznie? Nic, a moze pomoc albo uratowac zycie.Hej mam pytanie trochę z innej beczki... rozważa któraś z Was przechowywanie krwi pepowinowej w banku komórek macierzystych? Ja się zastanawiam i chciałabym poznać zdanie innych mam...
reklama
jejku ale się wzięłyście ale ja też się muszę pochwalić mam już już większość wyprane i poprasowane. Zamówiłam cały zestaw do szpitala w aptece zostało mi kupić komplet do wózka, butelka, smoczek, pieluchy, kosmetyki i termometr. A tak chyba wszystko mamy.
Mam też sporo perełek dla dziewczynek dodam Wam jutro zdjęcia może któraś się skusi.
Mam też sporo perełek dla dziewczynek dodam Wam jutro zdjęcia może któraś się skusi.