reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

niunia102 jednak szynszyle to nie tylko szybkie bestie ale i cwane ;-) mój wskakuje z taką drewnianą piłką na deskę w klatce i potem ją zrzuca a w hamaku to leży z łapkami pod głową albo na boku albo z głową za hamakiem i obserwuje. Podskakuje jak nakręcona piłka:p

A ja mam apetyt na pyry z gzikiem i olejem lnianym... Już mi ślinka cieknie :p
Mój Fifi też się nieźle rozpycha w brzuchu i potem mam górki i pagórki...i to dziwne uczucie jakby pod skórą miało się kosmite B-)
Dziś miałam iść odebrać wynik gbs al

reklama
niunia102 jednak szynszyle to nie tylko szybkie bestie ale i cwane ;-) mój wskakuje z taką drewnianą piłką na deskę w klatce i potem ją zrzuca a w hamaku to leży z łapkami pod głową albo na boku albo z głową za hamakiem i obserwuje. Podskakuje jak nakręcona piłka:p

A ja mam apetyt na pyry z gzikiem i olejem lnianym... Już mi ślinka cieknie :p
Mój Fifi też się nieźle rozpycha w brzuchu i potem mam górki i pagórki...i to dziwne uczucie jakby pod skórą miało się kosmite B-)
Dziś miałam iść odebrać wynik gbs al
Jak dlugo sie czeka na ten wynik gbs?

Pierogi z jagodami... Muszę teraz jagód szukać! Pycha.

My urządzamy teraz pokój starszej i potem wezmę się za układanie rzeczy młodego. A że teraz wszystko dwa razy wolniej idzie, to jeszcze trochę zejdzie.

Ja liczę na poród w terminie, tym bardziej że mam planową cesarkę. Pomimo dolegliwości, nie spieszy mi się do porodu, bo wiem że to potem zmęczenie i inne atrakcje się zaczną.

Tak mama ciężko pracuje od paru dni :)
Nawet nie myslalam ze tak mi bedzie ładnie szło.

Jutro odpoczynek jedziemy na 3dni nad jeziorko.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1467287276898.jpg
    1467287276898.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 95
  • 1467287284910.jpg
    1467287284910.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 98
  • 1467287297521.jpg
    1467287297521.jpg
    50,2 KB · Wyświetleń: 101
Do mnie właśnie łóżeczko przyszło! Ale jestem podekscytowana! Ale muszę poczekać bo mąż pojechał załatwiać sprawy w mieście, a nie chce mu zabrać radości wspólnego rozpakowywania i skręcania :D
Czuję się jak dziecko w Boże Narodzenie :D

Polcia widzę że szalejesz :D cała masa ciuchów :D

Ja jutro kupie proszek i w sobotę pranie zacznę . Albo w niedziele.

Dziewczyny co myślicie o tym. Zamiast śpiochów pajacow na chłodniejsze dni body rękaw długi i bluza?

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Do góry