reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Mi tez sie ciezko wstaje z lozka:) a jak sie najem to juz w ogole zle mi sie siedzi i oddycha mimo, ze jestem dosc wysoka (170cm) i mam maly brzuch.

reklama
mnie bola cale nogi jakby zyly ale ja mam problemy z krazeniem wiec pewnie dlatego, a stopy gorace tak jak zawsze lodowate mialam az dziwnie

Mnie nie bolą. Bolą mnie biodra po nocy albo w nocy jak wstaje na siku. Dzisiaj myślałam, że się zastrzele tak nie mogłam się ułożyć. A to gorąco a to zimno a to niewygodnie.

Ja ważę dużo i nie powiem ile. Hehe ważne ze działam sprawnie jak na razie[emoji14]

Helle ooo ale masz biedę z tym zebem :( współczuję.

Igi 34 tc [emoji173]

Witam wieczorna pora. Tak czytam sobie i cieszę się ze nie jestem sama! Wiecie, czuje sie jak wieloryb! Na razie jakies 9 kg na plusie a jeszcze troche do konca. Brzuch wielki i ciężko juz się robi. Cale szczęście dzisiaj bylo chlodniej i aż chciało się zyc :)
Co do ciasta to naszlo mnie na domowe ciacho i moi panowie wybrali, ze mam zrobić kruche ciasto z rabarbarem i budyniem. Gotowe i chlodzi sie w lodowce. Jutro zobaczymy czy smaczne...
Dopada mnie juz wicie gniazdka. Chce juz spakować torbe i miec spokój, ze wszystko gotowe. A tu jeszcze czesc rzeczy do kupienia i trzeba czekać na zasilenie konta, żeby zaszalec z reszta potrzebnych rzeczy;)
Co do filmów sama chetnie bym cos fajnego obejrzała, ale jestem nie na czasie, duże zaległości... A na książkach jakos nie mogę się skupić odkąd w ciąży jestem:(

reklama
Hej ;-) Też mam problem z koncentracją i czytaniem na czym cierpi mój blog. 3 lata pracy, współpraca z autorami i wydawnictwami a teraz wszystko idzie mi wolniej niż kiedyś :-/ próbuję się skupić i wyrobić z tym co mam bo szkoda mi efektów swojej pracy.
Też jeszcze mam to i owo do kupienia. Dziś dotarła druga koszula do szpitala i stanik do karmienia... :-)

Do góry