reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
jezu kolezanka mamy ma kolezanke co tez ma przegrode jak ja, bylo posladkowo i w ostatniej chwili dziecko jej sie cudem przekrecilo nameczyla sie przy sn po czym sie okazalo, ze przez przegrode jakies niewydolne te skurcze i i tak cc.. to chyba najgorszy scenariusz nameczyc sie tak na 2 fronty strasznie sie boje, ze mala sie przekreci glowka do dolu i bede miala podejscie do sn :( juz tak sfazowalam ze wyciagnelam detektor tetna i szukalam czy wyzej czy nizej serduszko lapie mimo ze jutro rano usg pewnie bede miala, co za stres niepotrzebnie mi to mama mowila :(

Dziewczyny wy macie usg na kazdej wizycie? Widze, ze zawsze po wizytach piszecie wage maluszkow i dlugosc. Ja mam tylko 3 w ramach nfz.

No właśnie ta nazwa jest dla mnie myląca, bo usg jako takie mam co wizytę. Ale takie usg z pomiarami dokładniejszymi to mam w zasadzie 3 i to mój gin nazywa usg. Ja myślałam że to są badania prenatalne, a usg, to to co mam zawsze i się gubię w tym.

usg takie konkretne ze sprawdzaniem wszystkiego sa 3 ale ja prywatnie na kazdej wizycis dodatkowo mam rozmiar malej i stan szyjki

Azamamew to wizytę teraz mamy tego samego dnia ;-) ja mam usg na Każdej wizycie i dostaje wydruk z pomiarami.
Papercut może w twoim przypadku pójdzie szybko i gładko ;-) głowa do góry i się na zapas nie martw, na pewno będzie dobrze ;-)

reklama
Na rozluźnienie tematu zarzućcie tytułami filmów (tylko nie horrorów), bo już oglądałam chyba wszystko co możliwe:p

Magdalena T, a Ty na kiedy masz termin porodu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry