reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja czytam bardzo dużo. Ale filmy również Lubie.

Angelika ja tam się nie przejmuje takimi przesadami :) mam już dużo rzeczy.

Odkurzylam i mam chęć podloge umyć. Kurde Wasze odkurzacze tez tak śmierdzą? Cholera jak dla mnie każdy odkurzacz wali normalnie. Po odkurzanie musze zawsze wietrzyc.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kup kochana odswierzacz do odkurzacza wtedy mniej smierdzi:-)

reklama
Właśnie u mnie jest ten problem , że jakiekolwiek odświeżacze źle na mnie działają. Od razu mi niedobrze. Może jakiś naturalny olejek do filtra wleje?

Czary gary hokus pokus bum!!! Energia jest już z Tobą! [emoji14] [emoji3] [emoji5] [emoji6] [emoji60] [emoji60] [emoji135] [emoji135] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Hahaha żeby to było takie proste :) Ale jest progres...ugotowałam obiad a teraz zmuszam swoje zwłoki do wyjścia na spacer z córką, bo w końcu przestał padać deszcz :) Czekam do 17 aż wróci mąż i przejmie łobuziaka:)

Kulka, z drzewa herbacianego wlej, inhalacje sobie od razu zrobisz :)
Ja z seriali ostatnio wciagam : the big bang theory, gre o tron, nip tuck i dla równowagi downtown abbey :D z książek sage millenium stiega larsson'a, a ! no i codziennie wieczorem jakies bajki braci grimm czytane na głos dla dzidzi :)
A mnie dzisiaj głowa boli, chyba ciśnienie ciulowe :( dopiero co się obudziłam a położyłam się "na chwile" w południe.
Zrobiłam dzisiaj zamówienie z apteki internet, jak przyjdzie to juz bede mogla spakowac torbe do szpitala. Przynajmniej to bede miala gotowe.

Aniolkowa mamo co tam u Was?? Czy juz lekarze mowia kiedy bedziecie mogli zabrac Kubusia do domku?

A ja dzis troche sie ruszylam bylam u babci i na zakupach. Zrobilam paste z makreli bo mezus chcial :) kupilam truskaweczki a teraz siedze u siostry:)

Mamakulka, ja tez nie wierze w takie rzeczy i tylko takie mówienie mnie wkurza. Ale ponieważ przy pierwszej ciazy ze względu na to ze zmienialiśmy mieszkanie to przez kilka miesięcy przeprowadziliśmy się do rodziców. I niby mama sie nie wtrącała i była super ale to jej irytujące "aby nie zapeszać" teraz mi sie przypomniało. A to wszystko przez to leżenie i nic nie robienie [emoji6].
A wymieniałas filtr w odkurzaczu i worek?

Niunia, zamowienie składałam w niedziele w nocy.
Monia, jakie pieluszki zamawiałas? Będziesz używać wielorazowych?

A ja po długim czasie chętki na poziomki, znalazłam ofertę i w końcu zjem, bo w ciąży za mną chodzą, nawet wcześniej kupiłam sobie z braku laku czekoladę poziomkową.

Tak zmieniłam i ro samo jest niestety.

Kurde ja tu na nowym mieszkaniu czuje taki luksus jak jestem sama ze hej. U teściowej wieczna spina czy aby jej nie przeszkadzam. Pierdnac się nie dało bo słyszała. Masakra.

Ja bym zjadla coś dobrego....

reklama
Do góry