reklama
Angelikaaa
Fanka BB :)
Uwielbiam californication, jednak jak kiedyś poleciałam koleżance to skomentowała ze jest zbyt wulgarny i nieprzyzwoity ( chyba chodziło jej ze za bardzo zboczony [emoji6])
Mamakulka
Californication no way bo gra tam duchovny hehe
Moje seriale:
Orange is the New Black
Mr. Robot
Dexter
Shameless
Reszta tak średnio mi wchodzi.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Moje seriale:
Orange is the New Black
Mr. Robot
Dexter
Shameless
Reszta tak średnio mi wchodzi.
Magdalena T.
Dla mnie telewizor może nie istnieć chyba że oglądam Holmesa bądź Poirota. Żyje książkami...z tym że teraz mój recenzencki blog trochę zwolnił obroty i zdecydowanie mniej czytam :/ dobrze że jako tako wyrabiam się z egzemplarzami recenzenckimi bo książek kupionych przez męża przybywa i przybywa a nie wiem co i kiedy wybrać zresztą półek zabrakło i trzeba dorobić
Co do prania i prasowania też muszę się za to zabrać ale może w przyszłym tygodniu. Będzie taki "aktywny" od początku badania, w czwartek gin a między czasie pranko
Dni mi tak szybko uciekają a z energią różnie ;/
Co do prania i prasowania też muszę się za to zabrać ale może w przyszłym tygodniu. Będzie taki "aktywny" od początku badania, w czwartek gin a między czasie pranko
Dni mi tak szybko uciekają a z energią różnie ;/
Angelikaaa
Ja dzisiaj w ramach wagarów od leżenia wybrałam sie z córka do lekarza ;-). I to cała moja aktywność a i tak jestem przestraszona czy oby nie przesadziłam. Zaczynam sobie wkręcać ze przez to twardnienie brzucha moze cos byc z dzidziusiem i ze moze powinnam była dać sie położyć do szpitala na kilka dni.
Jeszcze do tego moi rodzice wydzwaniają do mnie każde z osobna ze miało jakies głupie sny w nocy i panikują. A ja w sny nie wierze, nigdy mi sie nic nie sprawdziło i tylko takie głupie gadanie mnie wkurza!
Ogólnie humor mam dobry jeszcze dzisiaj byłam mega podjarana bo przyszła mi paczka z apteki gemini i praktycznie wszysko dla dzidziusia i dla siebie mam. Zostało mi tylko poprasować ubranka, bo tez juz lezą wyprane i przykryte.
I znowu gdzieś z tylu głowy mam słowa mamy, która jak byłam w pierwszej ciąży mówiła ze wszystko w sklepach jest teraz i jak sie dzidziuś urodzi to sie pokupuje bo po co zapeszać. I tym oto sposobem przy córce ograniczałam sie z kupowaniem a pozniej przez dwa tygodnie po porodzie zamiast wspólnie z mężem cieszyć sie dzidziusiem to on latał a to po waciki, a to po wit. K+D, a to po maść na sutki, a to po butelkę, a to po śpioszki bo przecież po co tyle ubranek kupować ... [emoji16]. I przez to pralka chodziła codziennie i ledwo zdążyło sie wysuszyć. A teraz mam dużo wszystkiego ... i z jednej strony luz a z drugiej strony czy oby nie zapeszam ... ufff
Jeszcze do tego moi rodzice wydzwaniają do mnie każde z osobna ze miało jakies głupie sny w nocy i panikują. A ja w sny nie wierze, nigdy mi sie nic nie sprawdziło i tylko takie głupie gadanie mnie wkurza!
Ogólnie humor mam dobry jeszcze dzisiaj byłam mega podjarana bo przyszła mi paczka z apteki gemini i praktycznie wszysko dla dzidziusia i dla siebie mam. Zostało mi tylko poprasować ubranka, bo tez juz lezą wyprane i przykryte.
I znowu gdzieś z tylu głowy mam słowa mamy, która jak byłam w pierwszej ciąży mówiła ze wszystko w sklepach jest teraz i jak sie dzidziuś urodzi to sie pokupuje bo po co zapeszać. I tym oto sposobem przy córce ograniczałam sie z kupowaniem a pozniej przez dwa tygodnie po porodzie zamiast wspólnie z mężem cieszyć sie dzidziusiem to on latał a to po waciki, a to po wit. K+D, a to po maść na sutki, a to po butelkę, a to po śpioszki bo przecież po co tyle ubranek kupować ... [emoji16]. I przez to pralka chodziła codziennie i ledwo zdążyło sie wysuszyć. A teraz mam dużo wszystkiego ... i z jednej strony luz a z drugiej strony czy oby nie zapeszam ... ufff
N
nati_de
Gość
To ja tez dorzuce swoich ulubiencow serialowych:
Mr. Robot,
Dexter,
The Big Bang Theory,
The Good Wife,
Luther,
American Horror Story,
A bez telewizji zyje juz 8 lat, mimo ze wczesniej spedzalam przed tv dlugie godziny
Mr. Robot,
Dexter,
The Big Bang Theory,
The Good Wife,
Luther,
American Horror Story,
A bez telewizji zyje juz 8 lat, mimo ze wczesniej spedzalam przed tv dlugie godziny
Mamakulka
Ja czytam bardzo dużo. Ale filmy również Lubie.
Angelika ja tam się nie przejmuje takimi przesadami mam już dużo rzeczy.
Odkurzylam i mam chęć podloge umyć. Kurde Wasze odkurzacze tez tak śmierdzą? Cholera jak dla mnie każdy odkurzacz wali normalnie. Po odkurzanie musze zawsze wietrzyc.
Angelika ja tam się nie przejmuje takimi przesadami mam już dużo rzeczy.
Odkurzylam i mam chęć podloge umyć. Kurde Wasze odkurzacze tez tak śmierdzą? Cholera jak dla mnie każdy odkurzacz wali normalnie. Po odkurzanie musze zawsze wietrzyc.
reklama
niunia102
Nie ma co wg mnie jest czas najwyzszy na szykowanie wszystkiego lepiej powybierac ba spokojnie niz latac z wywieszonym jezykem po sklepach na ostatnia chwile
Angelika a kiedy zamawialas w gemini
Angelika a kiedy zamawialas w gemini