reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

A w ogole to juz jest moje ktores podejscie zawsze byly checi nic poza tym hehe ale takie winko swojskie czy jakies wodki miodowki czy cos tez zawsze chcialam zrobic ale narazie skonczylo sie na chxenii:p

reklama
Hej kochane milego dnia
W tej ciazy nie farbowalam włosów więc nie pomogę szkoda tylko twoich nerwów mam nadzieje ze dojdziesz jakos do ładu
Domowe przetwory sa fajne jak bym miala ogródek i swoje owoce i warzywa to bym z chęcią coś zaprawiła:-)

Jezeli fryzjer sie postara to wlosy wyjda takie jak trzeba :)

Zawsze sie przymierzam do dzemow, ale Wydaje mi sie, ze sobie nie poradze:) chyba jeszcze nie moj czas;)

A powiedzcie czy Wasi panowie beda przy porodzie czy Nie??
No ja wczesnie nie chcialam meza, bo stwierdzilam, ze nie ma co ogladac, a on bardzo chcial :)w praktyce wyszlo tak, ze nie chcialam, zeby mnie zostawial, bo byl mi bardzo pomocny.
Teraz niby nie mowi, ze nie chce ale ma milion wymowek, bo to z synkiem przeciez bedzie, bo moze to byc w nocy itd...
A ja chce zeby ze mna byl I wkurza mnie ze juz tchurzy a ja musze isc rodzic I wyjscia nie mam.:/ (Zrobic mial kto)

Moj byl ze mna ale teraz chce zeby zostal w domu a on chce isc ze mna. Po porodzie mielismy prawie 2 lata problemy w lozku i wiem ze to bylo przez porod. Trafil mi sie ten procent chlopow z trauma poporodowa.

Mojej siostry mąż raz ze zaglądał a dwa , że macal główkę syna podczas porodu. Mój mąż jak to usłyszał to mało mu oczy nie wypadły.

Igi [emoji173]32 tc

ja ze swoim jeszcze nawet nie gadałam o porodzie, musze się do tego zebrać :p jemu sie wydaje że jeszcze kawał czasu a ja wiem że to szybko zleci. Przecież nie wiadomo czy nie rozpakuje się przed terminem.
Dziewczyny ja wiem że Aniołkowa mama wyskoczyła nam pierwsza ale ja nie chce zaczynać od końca jak coś :D

reklama
Do góry