niunia102
Fanka BB :)
Kochane a ja bym chetnie posprzatala bo pelno kurzu w domu mam ale musze leżeć wiec sobie leżę i mnie ten balagan denerwuje w weekend poprosze męża poproszę zeby trochę ogarnął:-)
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje ulubione:jakis nowy serial trzeba wyszukac ;p polecam office jest duzo sezonow duzo odcinkow
Hehe no właśnie ja też robię album ze zdjęciami..[emoji13] od dwóch miesięcy zrzucam zdjęcia do wywołania do oddzielnego folderu.....[emoji26] [emoji26] [emoji26] [emoji26] dobre i to na początek, może do porodu się wyrobie [emoji13] [emoji13] [emoji12] [emoji12] [emoji28] [emoji28] [emoji28]No wlasnie ja zawsze myslalam
No wlasnie ja zawsze myslalam ze jak bede w ciazy sobie nadrobie wszystko, poucze sie jezykow. Zrobie album ze zdjeciami i takie tam a tu brak samozaparcia. W ciazy jakos ciezko mi sie zbobilizowac do samorealizacji
Czary gary hokus pokus bum!!! Energia jest już z Tobą! [emoji14] [emoji3] [emoji5] [emoji6] [emoji60] [emoji60] [emoji135] [emoji135] [emoji106] [emoji106] [emoji106]Dziewczyny dajcie mi proszę trochę swojej energii...ja nie mam na nic siły, najchętniej bym tylko leżała, nic mi się nie chce. Zamówienia z allegro wiszą w koszyku nawet ciężko wejść kliknąć kup i zapłacić
Leżeć przez samo ż [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] takie zboczenie mam, to tak na dobry humor [emoji106]Kochane a ja bym chetnie posprzatala bo pelno kurzu w domu mam ale musze lerzec wiec sobie lerze i mnie ten balagan denerwuje w weekend poprosze męża poproszę zeby trochę ogarnął:-)