reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Z innej beczki. Czy któraś mama była w ciazy na farbie? Ja dzis poszłam i mam taką kupę na głowie ze chyba się nigdzie światu nie pokaże. Muszę się gdzieś umówić na poprawkę. Miał być pojasniony kolor Plus blond pasemka. Jest kur....A straszydlo rudo żółte cos... ratunkuu.... już mylam 2x efekt do dupy.

Powiem Wam, ze ja sie bardzo ciesze, ze pranie i prasowanie mam juz za soba. Zabralam sie za to wczesniej, jak brzuszek byl mniejszy i nie bylo tak goraco. Nie wyobrazam sobie teraz stania i prasowania tego wszystkiego. Zostaly tylko pieluszki tetrowe, ktore lada dzien przyjda. Kupie koszule do karmienia, kosmetyki dla Malenstwa i wszystko gotowe.
Na brak energii nie narzekam. Ciagle cos robie i M krzyczy ze powinnam odpoczywac;) chociaz wieczorami padam na nos, przyznaje;)

Kupując pieluchy tetrowe patrzcie na gramaturę. Kiedyś skusiłam się na supertanie z Biedronki i okazały się okropne, tak utkane, że palce w dziury wchodziły po upraniu. Najlepsze są z gramaturą min 125.
Angelika widziałam właśnie w Gemini pieluchy o których piszesz ale cena mnie przeraziła :p

Maldob ja próbowałam farbowac ale u mnie efekt odwrotny. Nic kompletnie nie łapie . Także współczuję :*

Ja kupiłam różne i dostałam tez kilka . W sensie Pieluchy :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Akurat w gemini były drogie te pieluchy, ja zamówiłam w Empiku z odbiorem osobistym :-).
Miałam je przy córce i nadal są w stanie idealnym , nadruki sie nie spraly, rozmiar jaki był taki jest nadal

Ostatnia edycja:
Ja dzis robilam pierwszy w zyciu dzem i w ogole to jest bardzo proste ale jak do sloikow wlalam spod byl caly przypalony garnka. Chyba cukier. Dziwne mam nadzieje ze dzem nie przeszedl :p

Polcia, a z czego robiłaś dżem?
Podziwiam osoby które robią przetwory, ja do tego sie nie nadaje.
Jedyne rzeczy domowej roboty jakie robimy od 3 lat z mężem to nalewki które uwielbiam. Niestety nie miałam zbyt dużo okazji aby ich nawet skosztować bo ciąża, karmienie, chwila przerwy i znowu ciąża...moze w tym roku pomyśle o sokach :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Z truskawek dzemy narazie 7sloikow tez ogolnie nie mam zadnych zapedow kulinarnych ale ten jeden raz sie zmobilizowalam bo nikt z rodziny nie robi a ja uwielbiam taki dzemik.

Do góry