reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja czytam bardzo dużo. Ale filmy również Lubie.

Angelika ja tam się nie przejmuje takimi przesadami :) mam już dużo rzeczy.

Odkurzylam i mam chęć podloge umyć. Kurde Wasze odkurzacze tez tak śmierdzą? Cholera jak dla mnie każdy odkurzacz wali normalnie. Po odkurzanie musze zawsze wietrzyc.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kup kochana odswierzacz do odkurzacza wtedy mniej smierdzi:-)

reklama
Właśnie u mnie jest ten problem , że jakiekolwiek odświeżacze źle na mnie działają. Od razu mi niedobrze. Może jakiś naturalny olejek do filtra wleje?

Czary gary hokus pokus bum!!! Energia jest już z Tobą! [emoji14] [emoji3] [emoji5] [emoji6] [emoji60] [emoji60] [emoji135] [emoji135] [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Hahaha żeby to było takie proste :) Ale jest progres...ugotowałam obiad a teraz zmuszam swoje zwłoki do wyjścia na spacer z córką, bo w końcu przestał padać deszcz :) Czekam do 17 aż wróci mąż i przejmie łobuziaka:)

Kulka, z drzewa herbacianego wlej, inhalacje sobie od razu zrobisz :)
Ja z seriali ostatnio wciagam : the big bang theory, gre o tron, nip tuck i dla równowagi downtown abbey :D z książek sage millenium stiega larsson'a, a ! no i codziennie wieczorem jakies bajki braci grimm czytane na głos dla dzidzi :)
A mnie dzisiaj głowa boli, chyba ciśnienie ciulowe :( dopiero co się obudziłam a położyłam się "na chwile" w południe.
Zrobiłam dzisiaj zamówienie z apteki internet, jak przyjdzie to juz bede mogla spakowac torbe do szpitala. Przynajmniej to bede miala gotowe.

Aniolkowa mamo co tam u Was?? Czy juz lekarze mowia kiedy bedziecie mogli zabrac Kubusia do domku?

A ja dzis troche sie ruszylam bylam u babci i na zakupach. Zrobilam paste z makreli bo mezus chcial :) kupilam truskaweczki a teraz siedze u siostry:)

Mamakulka, ja tez nie wierze w takie rzeczy i tylko takie mówienie mnie wkurza. Ale ponieważ przy pierwszej ciazy ze względu na to ze zmienialiśmy mieszkanie to przez kilka miesięcy przeprowadziliśmy się do rodziców. I niby mama sie nie wtrącała i była super ale to jej irytujące "aby nie zapeszać" teraz mi sie przypomniało. A to wszystko przez to leżenie i nic nie robienie [emoji6].
A wymieniałas filtr w odkurzaczu i worek?

Niunia, zamowienie składałam w niedziele w nocy.
Monia, jakie pieluszki zamawiałas? Będziesz używać wielorazowych?

A ja po długim czasie chętki na poziomki, znalazłam ofertę i w końcu zjem, bo w ciąży za mną chodzą, nawet wcześniej kupiłam sobie z braku laku czekoladę poziomkową.

Tak zmieniłam i ro samo jest niestety.

Kurde ja tu na nowym mieszkaniu czuje taki luksus jak jestem sama ze hej. U teściowej wieczna spina czy aby jej nie przeszkadzam. Pierdnac się nie dało bo słyszała. Masakra.

Ja bym zjadla coś dobrego....

reklama
Do góry