reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

polcia - ja się zajmuje projektowaniem strony dla męża, niedługo egzamin to nauka będzie a tak hobbistycznie to uznałam że będę szyła kostkę sensoryczną i przytulaczek sensoryczny do kompletu, czekam tylko na materiały, mam nadzieje że do piątku będą :D

reklama
Papercute- serial wlasnie musze jakis poszukac bo uwielbiam seriale

Mika-o nie szycie i ubrania prasowanie ukladanie to jest cos czego nienawidze. Nawet dzieciece ubranka mimo ze jak przegladam slodkie ale jak mialabym szyc cos lub juz prac i prasowac to bym jednoczesnie plakala. Czekam az siora skonczy sesje i mi pomoze:p

Niunia i ewix no ja czekam na corcie niecierpliwie wtedy bede miala co robic :)

Czasem mysle ze jestem niedorobiona jakas bo mozna robic tyle rzeczy a ja albo humory albo marudze albo nie chce mi sie masakra.. wolalabym do pracy chodzic..

Karolanka ładnie wyszło i nawet karuzelka pod kolor :)

Ja na nudę też nie narzekam, a nawet z chęcią ponudziłabym się trochę.

Dziewczyny polecam wam bardzo te kotleciki jeśli jeszcze nie robiłyście Link do: Burgery z kurczaka i botwinki | Filozofia Smaku Ciekawa odmiana i naprawdę są pyszne :)

polcia ja w pierwszej ciąży zrobiłam swoją ,,książkę kucharską". Pozbierałam w całość ulubione przepisy z internetu, pogrupowałam, sformatowałam i potem to drukowałam i mam w segregatorze ładnie uporządkowane. W razie masowej awarii internetu nie będę w czarnej d.... :D
Poza tym uczyłam się szyć na maszynie, ale szybko kręgosłup mi wysiadał, więc potem szkoliłam trochę swój angielski, robiłam jakieś kursy przez internet (za free oczywiście). Planów miałam wówczas znacznie więcej :)

To prawda, żę siedzenie w domu rozleniwia, przynajmniej mnie. Jak chodze do pracy to więcej rzeczy ogarniam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wlasnie ja zawsze myslalam
polcia ja w pierwszej ciąży zrobiłam swoją ,,książkę kucharską". Pozbierałam w całość ulubione przepisy z internetu, pogrupowałam, sformatowałam i potem to drukowałam i mam w segregatorze ładnie uporządkowane. W razie masowej awarii internetu nie będę w czarnej d.... :D
Poza tym uczyłam się szyć na maszynie, ale szybko kręgosłup mi wysiadał, więc potem szkoliłam trochę swój angielski, robiłam jakieś kursy przez internet (za free oczywiście). Planów miałam wówczas znacznie więcej :)

To prawda, żę siedzenie w domu rozleniwia, przynajmniej mnie. Jak chodze do pracy to więcej rzeczy ogarniam :)
No wlasnie ja zawsze myslalam ze jak bede w ciazy sobie nadrobie wszystko, poucze sie jezykow. Zrobie album ze zdjeciami i takie tam a tu brak samozaparcia. W ciazy jakos ciezko mi sie zbobilizowac do samorealizacji :p

Dziewczyny siedze i prasuje ciuszki. Dostalam cala sterte od koleżanki. Mowie wam nie zostawiajcie tego na ostatni moment. Dzis jest chlodno na zewnatrz wiec przy wiaterku jakos idzie. Nie wyobrazam sobie prasowania takiej sterty w upalach

Hej:-) ja też wzięłam się już za ubranka i inne dzieciowe pranie. Cześć już wyprasowana. Roboty przy tym...łóżeczko w końcu zostało przemalowane na biało. Czeka na złożenie i musimy znaleźć na nie odpowiednie miejsce w sypialni. Kącik kosmetyczny tym razem planuję w łazience. Nie wiem, jak to wyjdzie,bo łazienka jest mała, ale mam nadzieję, że się uda. Kupiłam dmuchany przewijak na pralkę, dokupię jakiś pojemnik na te wszystkie duperelki kosmetyczno -pielęgnacyjne i może może coś z tego będzie.

Polcia normalnie grzeszysz z tą nudą! Zamień się ze mną, plisssss :-)

Dziewczyny dajcie mi proszę trochę swojej energii...ja nie mam na nic siły, najchętniej bym tylko leżała, nic mi się nie chce. Zamówienia z allegro wiszą w koszyku nawet ciężko wejść kliknąć kup i zapłacić :(

reklama
asiunia tez tak mialam ale w koncu sie zmotywowalam kupilam rzeczy i humor od razu lepszy i wiecej energii po podekscytowanie :D teraz czekam bo dzis najpozniej jutro wszystko poprzychodzi :D

ja mam tak ze jak nic do roboty nie ma a i tak ja mam lezec to mnie nosi mam milion pomyslow co by tu zrobic itp a jak tylko cos nade mna wisi to niemoc straszna mnie dopada, dzisiaj na 14 ide do luxmedu zeby mi gin wbil badania do systemu od mojej gin zeby w pakiecie wykonac sobie i ledwo co sie zmusilam zeby sniadanie sobie zrobic dosc dlugo lezalam glodna z czystego lenistwa :d

Do góry