To w sumie niedaleko my mieszkamy koło Legnicy
reklama
ewix124
Fanka BB :)
Moja Teresa
Magdalena T.
Ciekawe jakimi teściowymi będziemy my ;p co do łóżeczka to nie wiem co i jak bo według mojego męża jest jeszcze czas
Mniej więcej wiem jakie chce ale kiedy kupimy to nie wiem. A o montażu i szykowaniu to hoho. Wózek najchętniej kupiłbym po porodzie a najlepiej to męża wysłała po ten zakup. Niech wybiera fure synkowi
Jak na razie to kombinuje jak tu nie spać na plecach bo mimo tego, że zasypiam na boku to budzę się na plecach i mąż mi marudzi. A co ja poradzę:/ niech mnie przywiąże jak zakładniczke do jednego boku łóżka
Miłego dnia babki ja lecę szykować jakiś obiadek... Przed obiednią drzemkę już zaliczyłam... To chyba ta pogoda trochę deszczu, burzy i przejaśnień
Mniej więcej wiem jakie chce ale kiedy kupimy to nie wiem. A o montażu i szykowaniu to hoho. Wózek najchętniej kupiłbym po porodzie a najlepiej to męża wysłała po ten zakup. Niech wybiera fure synkowi
Jak na razie to kombinuje jak tu nie spać na plecach bo mimo tego, że zasypiam na boku to budzę się na plecach i mąż mi marudzi. A co ja poradzę:/ niech mnie przywiąże jak zakładniczke do jednego boku łóżka
Miłego dnia babki ja lecę szykować jakiś obiadek... Przed obiednią drzemkę już zaliczyłam... To chyba ta pogoda trochę deszczu, burzy i przejaśnień
ewix124
Ciekawe jakimi teściowymi będziemy my ;p co do łóżeczka to nie wiem co i jak bo według mojego męża jest jeszcze czas
A dlaczego mąż marudzi ze spisz na plecach?
Magdalena T.
Dlatego, że płód może uciskać żyłę główną i zmniejszać przepływ krwi. Dla dzidzi to podobno ryzykowne. A i mi podobno trudno złapać oddech jak zaobserwował.
Mamakulka
Ja pytałam mojej ginekolog. Podobno skoro tak śpimy to znaczy ze jeszcze nic się nie dzieje. Jak wygodnie to nie dusi bo ja też się budzę na plecach.
Kupiłam meble eee ee!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Kupiłam meble eee ee!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
ewix124
Dlatego, że płód może uciskać żyłę główną i zmniejszać przepływ krwi. Dla dzidzi to podobno ryzykowne. A i mi podobno trudno złapać oddech jak zaobserwował.
Nie popadajmy w paranoję. Spie czasami na plecach i z corka tez tak spalam i jest zdrowa jak ryba
Mika06
Z tym spaniem to mi ginka powiedziała żeby spać tak jak mi wygodnie. Więc nic złego nie może sie dziać to oczywiste że żadna z nas nie będzie spała całą noc w jednej pozycji. A jak leże na plecach to czasami faktycznie ciężko mi oddech złapać...Ale to nie ważne czy ledwo sie położyłam czy leże już godzine, po prostu czasem sie zdarza
reklama