reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Kulka, czym smarujesz ? Podobno bio-oil skuteczny na swierze rozstepy. Mi kolezanka polecala, gdy zrobily sie jej pare dni przed porodem (na calym brzuchu, jakies 3 dni przed porodem) i szybko zjasnialy. Teraz prawie ich nie widac.

reklama
mammyblue smutno, ze rocznica osobno :(

jaspis ciezko zebys w ciazy dawala rade 100% z siebie dawac, nie badz taka wymagajaca wobec siebie ;) a co do nastroju tez mam ostatnio zdecydowanie nizszy..

ja sie tego ochraniacza strasznie boje, ze wturla mi sie dziecko miedzy materac a ochraniacz i udusi, juz wole zeby sie w szczebelki walila ;p

mamakulka a czym smarujesz? w koncu to co was pytalam to rozstep na pewno, smaruje od tego czasu uda tez (bo tak to tylko brzuch i cycki jakos nie pomyslalam) babydream i biooilem ale czasu sie nie cofnie, w malo widocznym miejscu na szczescie. a w ogole to jak bylam z mama pogadac o rozstepach to powiedziala, ze jej tez uda tylko popekaly i mi pokazala swoje zbielale na prawde nie ma tragedii w razie co :)

kamcia lipa z tymi rozstepami na samym finishu, wscieklabym sie :/

zrobilismy domowa pizze na obiad i zaraz umre z przejedzenia, gdzie sie podzial moj umiar?! chyba sie zdrzemne bo trawienie tego wszystkie sily mi odebralo :D

Mam palmers I olej kokosowy. Jedno i drugie mi polecano. Bio oil chyba już odpuszczę bo drogi .

Ja dziś na obiad pieczony camembert z żurawina na salacie :) uwielbiam <3 jakbym miała więcej to bym nie miała umiaru heheh

Bo jak zbledna to są spoko ale teraz tak wyglądają brzydko . No ale cóż.

31 tc Ignaś [emoji175]

Hej dziewczyny :) my dzisiaj oklejamy meble, ktore beda staly w kaciku malego. Tzn ja siedze i jem caly dzien, mam taki apetyt, ze kazalam mezowi zamknac lodowke na klodke. Chcialabym w tym miesiacu, najpozniej do polowy lipca miec gotowy kacik dla synka. Co do rozstepow to na razie nic nie mam, smaruje sie tylko oliwka i mam nadzieje, ze tak juz zostanie.

dziewczyny a jak z siara? macie? jak to wyglada w ogole? i skad leci? bo ja nawet tego nie wiem.. no i martwie sie, ze z mleka nici jak kompletnie nic nie ma

reklama
hej dziewczyny, staram się was nadrobić, ale codziennie mnóstwo rzeczy do roboty.
jeszcze tydzień w pracy miałam bardzo intensywny,

moniczka, Diana, Karolanka - witajcie ponownie!

ostatnio na fb chyba czy była taka wklejka, że na jedną dziewczynę narzekająca na rozstępy w ciąży przypada jedna, która o nich marzy....

ja też smaruję olejem kokosowym, ale moje uda wyglądają już kiepsko..

papercut - wogóle nie musisz mieć tej siary. a piersi Ci urosły czy nic?

Do góry