reklama
niunia102
Fanka BB :)
Kochane co do rozstepow ja ma uda takie małe jasne z daleka nie widac ale mnie nie przeszkadzaja :-) teraz tez caly czas smaruje palmers i nowych nie widac , co do siary mi przy córce przed porodem nie leciala a mleko mialam teraz raz zauwazylam ze jak scisnelam sutki to delikatnie polecialo ale potem juz nic
jaspis
jaspis ciezko zebys w ciazy dawala rade 100% z siebie dawac, nie badz taka wymagajaca wobec siebie a co do nastroju tez mam ostatnio zdecydowanie nizszy..
Niby o tym wiem, ale takie myślenie mi się włączyło
Co do siary to powiem ci, że ja przed pierwszą ciążą też miałam malutkie piersi i niewiele w trakcie ciąży urosły, siary nie widziałam w ogóle i też mnie to martwiło. W szpitalu przez cały pobyt też nie zaobserwowałam pokarmu, ale położna mówiła, że dziecku wystarczy kilka kropelek tej siary, ważne żeby ssało jak najwięcej to się rozkręci. No i tak było. W szpitalu Grześ leżał cały czas ze mną w łóżku i memlał sobie. Dopiero w domu laktacja się rozkręciła. Tak więc spokojnie, bo jak sobie do głowy nawkładasz negatywnych myśli, to nic z tego nie wyjdzie.
paper, a skąd leci? No chyba stamtąd, skąd później mleko(?) Czyli mikrodziurek znajdujących się na brodawce sutkowej. Zaskoczeniem moze być, że to nie jest jedna dziurka, tylko ileś tam (nawet nie wiem ile) i jak mi czasem mleczko trysneło jak synek cyca nagle wypuścił, to jak z prysznica
I ja mam rozstępy W pierwszej ciąży tylko kilka na pośladku mi wyskoczyło, a teraz oba pośladki już w rozstępach, jakieś malutkie na udach i zauważam, że nad pępkiem się robią Do tego jak nie posmaruję brzucha to mnie skóra swędzi i mam wrażenie, że popęka za chwilę cała Ja używam oleju kokosowego, balsamu babydream i bepanthen mama na rozstępy.
Ostatnia edycja:
niunia102
Jaspis ja nie mam ale czasami mam dzień ze mam taki sluz bezbarwny w piatek 10.06 bede sie gin pytala co to
Dominika81
ja mam różnie, raz mam raz nie mam. teraz ostatnio miałam, ale na wizycie gin powiedział, że wszystko jest ok I nie ma się czum martwić I moga się pojawiać.
reklama