reklama
papercut
Fanka BB :)
mammyblue smutno, ze rocznica osobno
jaspis ciezko zebys w ciazy dawala rade 100% z siebie dawac, nie badz taka wymagajaca wobec siebie a co do nastroju tez mam ostatnio zdecydowanie nizszy..
ja sie tego ochraniacza strasznie boje, ze wturla mi sie dziecko miedzy materac a ochraniacz i udusi, juz wole zeby sie w szczebelki walila ;p
mamakulka a czym smarujesz? w koncu to co was pytalam to rozstep na pewno, smaruje od tego czasu uda tez (bo tak to tylko brzuch i cycki jakos nie pomyslalam) babydream i biooilem ale czasu sie nie cofnie, w malo widocznym miejscu na szczescie. a w ogole to jak bylam z mama pogadac o rozstepach to powiedziala, ze jej tez uda tylko popekaly i mi pokazala swoje zbielale na prawde nie ma tragedii w razie co
kamcia lipa z tymi rozstepami na samym finishu, wscieklabym sie :/
zrobilismy domowa pizze na obiad i zaraz umre z przejedzenia, gdzie sie podzial moj umiar?! chyba sie zdrzemne bo trawienie tego wszystkie sily mi odebralo
jaspis ciezko zebys w ciazy dawala rade 100% z siebie dawac, nie badz taka wymagajaca wobec siebie a co do nastroju tez mam ostatnio zdecydowanie nizszy..
ja sie tego ochraniacza strasznie boje, ze wturla mi sie dziecko miedzy materac a ochraniacz i udusi, juz wole zeby sie w szczebelki walila ;p
mamakulka a czym smarujesz? w koncu to co was pytalam to rozstep na pewno, smaruje od tego czasu uda tez (bo tak to tylko brzuch i cycki jakos nie pomyslalam) babydream i biooilem ale czasu sie nie cofnie, w malo widocznym miejscu na szczescie. a w ogole to jak bylam z mama pogadac o rozstepach to powiedziala, ze jej tez uda tylko popekaly i mi pokazala swoje zbielale na prawde nie ma tragedii w razie co
kamcia lipa z tymi rozstepami na samym finishu, wscieklabym sie :/
zrobilismy domowa pizze na obiad i zaraz umre z przejedzenia, gdzie sie podzial moj umiar?! chyba sie zdrzemne bo trawienie tego wszystkie sily mi odebralo
Mamakulka
Mam palmers I olej kokosowy. Jedno i drugie mi polecano. Bio oil chyba już odpuszczę bo drogi .
Ja dziś na obiad pieczony camembert z żurawina na salacie uwielbiam <3 jakbym miała więcej to bym nie miała umiaru heheh
Bo jak zbledna to są spoko ale teraz tak wyglądają brzydko . No ale cóż.
31 tc Ignaś [emoji175]
Ja dziś na obiad pieczony camembert z żurawina na salacie uwielbiam <3 jakbym miała więcej to bym nie miała umiaru heheh
Bo jak zbledna to są spoko ale teraz tak wyglądają brzydko . No ale cóż.
31 tc Ignaś [emoji175]
Hej dziewczyny my dzisiaj oklejamy meble, ktore beda staly w kaciku malego. Tzn ja siedze i jem caly dzien, mam taki apetyt, ze kazalam mezowi zamknac lodowke na klodke. Chcialabym w tym miesiacu, najpozniej do polowy lipca miec gotowy kacik dla synka. Co do rozstepow to na razie nic nie mam, smaruje sie tylko oliwka i mam nadzieje, ze tak juz zostanie.
optymistkaa
papercut ja też nie mam, ale podobno to nie ma żadnego wpływu na to czy będzie pokarm czy też nie, także noo stresss
reklama
Dominika81
hej dziewczyny, staram się was nadrobić, ale codziennie mnóstwo rzeczy do roboty.
jeszcze tydzień w pracy miałam bardzo intensywny,
moniczka, Diana, Karolanka - witajcie ponownie!
ostatnio na fb chyba czy była taka wklejka, że na jedną dziewczynę narzekająca na rozstępy w ciąży przypada jedna, która o nich marzy....
ja też smaruję olejem kokosowym, ale moje uda wyglądają już kiepsko..
papercut - wogóle nie musisz mieć tej siary. a piersi Ci urosły czy nic?
jeszcze tydzień w pracy miałam bardzo intensywny,
moniczka, Diana, Karolanka - witajcie ponownie!
ostatnio na fb chyba czy była taka wklejka, że na jedną dziewczynę narzekająca na rozstępy w ciąży przypada jedna, która o nich marzy....
ja też smaruję olejem kokosowym, ale moje uda wyglądają już kiepsko..
papercut - wogóle nie musisz mieć tej siary. a piersi Ci urosły czy nic?