reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kulka, czym smarujesz ? Podobno bio-oil skuteczny na swierze rozstepy. Mi kolezanka polecala, gdy zrobily sie jej pare dni przed porodem (na calym brzuchu, jakies 3 dni przed porodem) i szybko zjasnialy. Teraz prawie ich nie widac.

reklama
mammyblue smutno, ze rocznica osobno :(

jaspis ciezko zebys w ciazy dawala rade 100% z siebie dawac, nie badz taka wymagajaca wobec siebie ;) a co do nastroju tez mam ostatnio zdecydowanie nizszy..

ja sie tego ochraniacza strasznie boje, ze wturla mi sie dziecko miedzy materac a ochraniacz i udusi, juz wole zeby sie w szczebelki walila ;p

mamakulka a czym smarujesz? w koncu to co was pytalam to rozstep na pewno, smaruje od tego czasu uda tez (bo tak to tylko brzuch i cycki jakos nie pomyslalam) babydream i biooilem ale czasu sie nie cofnie, w malo widocznym miejscu na szczescie. a w ogole to jak bylam z mama pogadac o rozstepach to powiedziala, ze jej tez uda tylko popekaly i mi pokazala swoje zbielale na prawde nie ma tragedii w razie co :)

kamcia lipa z tymi rozstepami na samym finishu, wscieklabym sie :/

zrobilismy domowa pizze na obiad i zaraz umre z przejedzenia, gdzie sie podzial moj umiar?! chyba sie zdrzemne bo trawienie tego wszystkie sily mi odebralo :D

Mam palmers I olej kokosowy. Jedno i drugie mi polecano. Bio oil chyba już odpuszczę bo drogi .

Ja dziś na obiad pieczony camembert z żurawina na salacie :) uwielbiam <3 jakbym miała więcej to bym nie miała umiaru heheh

Bo jak zbledna to są spoko ale teraz tak wyglądają brzydko . No ale cóż.

31 tc Ignaś [emoji175]

Hej dziewczyny :) my dzisiaj oklejamy meble, ktore beda staly w kaciku malego. Tzn ja siedze i jem caly dzien, mam taki apetyt, ze kazalam mezowi zamknac lodowke na klodke. Chcialabym w tym miesiacu, najpozniej do polowy lipca miec gotowy kacik dla synka. Co do rozstepow to na razie nic nie mam, smaruje sie tylko oliwka i mam nadzieje, ze tak juz zostanie.

dziewczyny a jak z siara? macie? jak to wyglada w ogole? i skad leci? bo ja nawet tego nie wiem.. no i martwie sie, ze z mleka nici jak kompletnie nic nie ma

reklama
hej dziewczyny, staram się was nadrobić, ale codziennie mnóstwo rzeczy do roboty.
jeszcze tydzień w pracy miałam bardzo intensywny,

moniczka, Diana, Karolanka - witajcie ponownie!

ostatnio na fb chyba czy była taka wklejka, że na jedną dziewczynę narzekająca na rozstępy w ciąży przypada jedna, która o nich marzy....

ja też smaruję olejem kokosowym, ale moje uda wyglądają już kiepsko..

papercut - wogóle nie musisz mieć tej siary. a piersi Ci urosły czy nic?

Do góry