reklama
beata0526
Fanka BB :)
Tak dokladnie wizyta 17.06ja smigam w swoich wkladkach bo mam plaskostopia obydwa mocno zaawansowane
ale tymi imionami zasypalyscie, mam nadzieje ze nic nie pomylilam beata chodzilo ci o wizyte 17.06 jak rozumiem? ;p
mika ja z nexta mam ta przeurocza sukieneczke ♡
tamtusia co studiujesz? czy dobrze mi sie wydaje, ze na podyplomowych nie ma obrony tylko same egzaminy? czy pisze sie jakas prace?
Widzisz, ja juz sierpniem zyje
O fajnie, ze mamusie powrocily do nas
Witam, tez nowe
Mnie dzisiaj brzuch pobolewa jak na @, nie lubie tego bolu, bo sie stresuje, ze cos nie tak, ale chyba ma prawo czasem pobolewac
Angelikaaa
Załączniki
Niunia102 ja czuje sie bardzo dobrze od poczatku ciazy. Zadnych wymiotow, mdlosci czy zachcianek i oby tak zostalo do konca.
Ten artykul o ochraniaczach daje do myslenia, ale z drugiej strony do wszystkiego tak naprawde mozna sie przyczepic. Ale temat warty uwagi i przemyslenia przed zakupem.
Ten artykul o ochraniaczach daje do myslenia, ale z drugiej strony do wszystkiego tak naprawde mozna sie przyczepic. Ale temat warty uwagi i przemyslenia przed zakupem.
Laktator można kupić po porodzie, bo może okazać się niepotrzebny. Ja mam aventa ręczny i okazyjnie spisywał się bez zarzutu.
Ochraniacz też mam, taki mały z Ikei, moim zdaniem przydatny później jak się dziecko już po całym łóżeczku kręci, żeby się boleśnie w główkę nie uderzyć.
Ochraniacz też mam, taki mały z Ikei, moim zdaniem przydatny później jak się dziecko już po całym łóżeczku kręci, żeby się boleśnie w główkę nie uderzyć.
Karolanka
Cześć Diana [emoji2]Hej dziewczyny czytam was regularnie, udzielilam sie tylko kilka razy na poczatku, ale pozniej czasu braklo. Mam na imie Diana, to moja pierwsza ciaza. Termin mam na koniec sierpnia około 28. W brzuszku noszę synka. Mielismy ogromny problem z wyborem imienia dla malego, bo nastawialam sie na dziewczynke i dla corci mialam kilka propozycji a tu sie okazalo, ze bedzie synio. Na chwile obecna zdecydowalismy sie na Nikodem
Ogolnie ciaze przechodze bardzo dobrze, praktycznie zero objawow. W poniedzialek mam kolejna wizyte i pewnie niedlugo ostatnie USG. We wtorek wybieram sie tez na pierwsze spotkanie w szkole rodzenia. Jestem bardzo ciekawa tych zajec mimo, ze pewnie beda czysto teoretyczne, ale w ramach zajec jest rowniez zwiedzanie porodowki i to mnie ciekawi najbardziej chociaz jeszcze mi sie nie spieszy, zeby sie tam znalezc pozdrawiam wszystkich
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się czuję bardzo dobrze [emoji2] Jedyny mały szkopuł to podwyższone aspat i allat czyli próby wątrobowe i biorę od 3 tyg. Ursofalk żeby wątróbka dobrze pracowała[emoji4]Witamy nowe mamusie i te co udzielaly sie i te co dopiero dolaczyly:-)
Moniczka dobrze kojarze ze mialas problemy z waga na poczatku ?? Ale widze ze juz jest lepiej
Koronka, dian_a jak sie czujecie ??
Oj każda tak ma, mnie czeka jeszcze malowanie i przemeblowania więc niech mały posiedzieć trochę jeszcze [emoji2]A już jest w sumie ok. Było gorzej. Teraz tylko czekam na mojego syneczka i już się nie mogę doczekać [emoji5] Ale to chyba każda z nas tak ma [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio edytowane przez moderatora:
moniczka2609
Ja na szczescie to już mam za sobą więc zostało tylko czekać [emoji4]Oj każda tak ma, mnie czeka jeszcze malowanie i przemeblowania więc niech mały posiedzieć trochę jeszcze [emoji2]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Karolanka
Kochana u mnie ten Kubuś na razie na roboczo, mój szanowny m nie może się ciągle zadecydować[emoji54]ale wysyp kubusiow wyslijcie mi w wiadomosci co wpisac do kalendarza bo tak to strasznie duzo klikania mam z szukaniem postow itp jesli oczywiscie w kalendarzu chcecie widniec
witamy spowrotem czesci dziewczyn nie ma bo schowaly sie na zamknietym watku
A teraz wrzucam tu gwoli ścisłości jak wyglądam teraz [emoji16]
Oj ma prawo czasem pobolewac nie stresujmy się [emoji2]Tak dokladnie wizyta 17.06
Widzisz, ja juz sierpniem zyje
O fajnie, ze mamusie powrocily do nas
Witam, tez nowe
Mnie dzisiaj brzuch pobolewa jak na @, nie lubie tego bolu, bo sie stresuje, ze cos nie tak, ale chyba ma prawo czasem pobolewac
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
polcia177
Karolanka fajne zdjecie ale mało brzuszek widać
A dziewczyny jakie plany na weekend?
Ja dzis jade do szwagierki na grila. Ona na ostatnich nogach juz to chce dziewczyna korzystać a jutro działeczka pewnie bo mamuska rozpacza ze dzis nie przyjdziemy
A dziewczyny jakie plany na weekend?
Ja dzis jade do szwagierki na grila. Ona na ostatnich nogach juz to chce dziewczyna korzystać a jutro działeczka pewnie bo mamuska rozpacza ze dzis nie przyjdziemy