reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
U mnie ostatnio tez mała tak szaleje jak u Mamykulki. Ale nie wiem czy się nie zacząć martwić bo to moje dziecko prawie cały czas się rusza, jakby nie odpoczywała.
Mamakulka jak przetrwałas burze ?
U mnie dzisiaj troche popadało i juz jest spokój

Ja tam się nie martwię jak się rusza :)

Dałam rade jakoś hehe ale bylo strasznie bo grad deszcz pierony i inne :D mój pies się schował :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Gdzieś mi sie obiło o uszy ze jak jest zbyt duża aktywność u dziecka to tez nie dobrze. Nawet nie chce nic szukać na necie na ten temat bo tylko zacznę sobie wkręcać i będę wariować ;-)

Wydaje mi się ze jeśli ruchy byłyby tymi niedorbymi to byśmy się zorientowały. Także ja się nie martwię a ciesze tym , że czuje młodego :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mam dola wlasnie maz mi powiedzial ze nic nie robie tylko krzycze na córkę a ja nie dosc ze sprzatam w domu robie obiad i lekcje z córką to sie z nia bawie a on jak wroci do domu to albo komp albo sie uczy bo na kursie jest i maja sprawdziany to ja zeby mogl sie uczyc to wychodze z mloda na dwór i jeszcze mi wypomina ze leze jak sie po poludniu ploze bo juz nie mam sily na nic masakra aż ryczeć sie chce

Do góry