reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Aniolkowa super trzymam kciuki, zebys sierpniowka też przepuścił!

Powodzenia z każdą glukoza!

Ja od początkul4 tj połowy lutego przeczytałam 17 książek :D

Ja na glukozę tez sobie wzięłam książkę ale tak sie dziwnie czułam po wypiciu ze nie byłam w stanie sie skupić. Dobrze ze juz jestem po i wszystko dobrze :-). Powodzenia dziewczyny :-)

powodzenia tym na glukozie! ;)
jak ja dałam radę to i wy dacie :D
teraz to ciężko jest skupić sie na czymkolwiek, ale mi się wczoraj udało, oglądałam filmiki na których polozne pokazywały jak nosić noworodka i jak kąpać maluszka :) czuje sie doedukowana :D

dziewczyny ta noc była super, obudziłam się bez bólu pleców! No i nie budziłam się w nocy ani razu :) jeszcze jutro mam wizytę i usg, nie mogę się doczekac :D chyba posprzątam cały dom żeby mi czas szybciej minął :D

Ankaka 17 książek? ???? Ja zaczęłam w ciąży 1 nie nie doszłam do połowy. Przed ciążą też bardzo dużo czytałam a teraz mnie jakoś odrzuciło od książek.

Dzień dobry - oby dobry bo coś dzisiaj kiepsko u mnie z samopoczuciem. Niedobrze mi, słabo i juz kilka skurczy zaliczyłam :-/

Dziewczyny Jestem przerażona tym co tu się dzisiaj wydarzyło!
Jakaś dziewczyna pod szpitalem zaczęła krzyczeć "baby is down! Baby is down!".
Wyjrzałam przez okno i leży na trawie z nogami rozszerzonym, majtki w kolanach i nagle jej dzidziuś wyskoczył! !!!! Wyleciał na trawę!!!!wtedy przybiegli wszyscy z recznikami, workami. Nie było słychać płaczu  jestem przerażona że mi się może tak przytrafić :-(

aniołkowa mamo - spokojnie! Pamiętaj że stres powoduje skurcze, a ich raczej byś nie chciała ;) dziewczyna przeżyła tragedię, takie rzeczy sie zdarzają ale Ty w porę trafiłaś do szpitala i jesteś pod fachową opieką, nic takiego Ci się nie stanie! A teraz leż plackiem, najlepiej poczytaj jakąś ładną książkę o dzidziusiach i od razu poczujesz sie lepiej ;)

dziś czytałam na lipcówkach że synek dziewczyny co urodziła w 25/26tyg jest zdrowy i właśnie osiągnął wagę 2kg :) no i niedługo wyjdą ze szpitala. Wzruszają mnie takie historie :)

Mika tez zastanawialam sie co z tym maluszkiem ciesze sie ze z nim juz dobrze i przybiera na wadze aniolkowa a ty sie nie stresuj lez sobie spokojnie a wszystko bedzie dobrze :-)

U nas sie zapowiada na niezły deszcz w końcu moze troche powietrza. Bo dzis szkola rodzenia a ostatnio w tym upale ciezko bylo cwiczyc :p

Jutro dzień dziecka a mama mi kupuje koszule do karmienia:p zawsze dostajemy pizamy z siostra od mamy na dzień dziecka. Za rok to pewnie juz tylko wnusi zrobi prezent hehe

reklama
U mnie już pada od jakiegoś czasu. Powietrze dalej jak nad garnkiem :)

Polcia ale super tradycja! :D a do porodu co ubierac ie za kreacje?

Aniolkowa kochana niestresuj się i ciesz się każdym dniem z synkiem w środku ;) oby tamteku dzieciatku nic nie było .

Mika mnie też wzruszają. Wspaniale, że maleństwo juz tak ładnie przybrało :)

Mój syn dzisiaj próbuje noga wywiercic dziurę w skórze brzucha :) nagrałam to i jak ta psychopatka rozsylam do znajomych [emoji23]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry