reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja się boję że nie będę mieć takich filmików, że nie zdążę.
Mój mały za każdym razem jak robia ktg to odpycha ten krążek rękami i nogami. Nie cierpi go. Położne się śmieją ile on ma siły

Mój tylko mówi ze cycki mam za duże i czarne brodawki i czy wrócą do normalności :-)

reklama
Tez jestem za :-)

Mika, jeśli wózek taki jak chcesz to kupuj nie zastanawiaj sie, czasu coraz mniej, pozniej nie będziesz miała sił szukać innego, albo możesz nie znaleść i będziesz żałować [emoji6]

Aniolkowa, czyli synuś rekami i nogami pcha sie na ten świat, chce zobaczyć juz mamusie [emoji3]. Pogadaj z nim ze jeszcze ma posiedzieć w brzuszku [emoji6]

Ja mam wózek od 22 tygodnia :) masz okazję to bierz .

Mój synek tez nie lubi publiki dlatego tak się jaram , że nagrałam :) zawsze jak ktoś przyłożyć rękę żeby poczuć to cisza. Ani drgnie chłopak.

Mój mąż też komentuje czasem z żartem oczywiście mój bęben :) zazwyczaj " ale masz kaumuk " :) a wczoraj się nasmarowalam olejem kokosowym i mówię ale tłusta jestem a on no widzę widzę urosłas[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mika ja wózek też jakoś po 20 tc kupiłam bo była okazja ;)

Moj syn mówi na mój brzuch, że jest piłka :D skąd on to wziął to ja nie wiem :D mąż raczej nic nie mówi.

mika ja mam wozek od miesiaca chyba we wnece w przedpokoju bo dostalam, jak ma gdzie stac to bierz jak okazja :D

moj tez czasem chlapnie, ze paczus sie ze mnie zrobil itp troche sie nabija, w ciazy oryginalne komplementy dostaje[emoji14]

jaspis moja tez sie nie daje nagrywac, ba rusza sie pod koszulka podnosze koszulke a tu cisza, najwieksze harce jak mam reke na brzuchu a jak ktos inny kladzie reke to cisza :D

beata ja wlasnie 29 zaczelam i tez powoli zaczynam sie stresowac, dodatkowo mam zdjecia co tydzien brzucha jak przeskakuje ze zdj 9tc->19tc->29tc to az strach jak 39 wygladac bedzie roznice gigantyczne sa :D

aniolkowa, silny to najwazniejsze :) moje cycki nie sa za duze bardziej w koncu proporcjonalne ale tez mam czarne sutki, jak jakas murzynka :D opowiadalam przyjaciolce to nie wierzyla, przyszla pokazalam to az podskoczyla, ze byla pewna ze przesadzam a tu doslownie :D czytalam ze jasnieja stopniowo po porodzie tak samo jak linia na brzuchu nie ma czym sie martwic ;)

dziewczyny a poza sciemnialymi sutkami i linia ja brzuchu macie jakies przebarwienia ciazowe?

mamakulka haha no pieknie cie podsumowal :D ja wczoraj jak obcislam koszulke zalozylam wychodzac uslyszalam, ze czas zrobic porzadek na forum z nickami bo ja tez mama kulka jestem :D

wlasnie sie obudzilam, srednio spalam cala noc glupoty mi sie snily i co pare h sie wybudzalam potem sie ulozyc wygodnie nie moglam, ale nic straconego zdrzemne sie w dzien :) wczoraj bylam u rehabilitanta dopytywal jak sobie radze w te pogode z ciaza itp megasympatycznie okazalo sie, ze jego zona w 2 ciazy wlasnie jest, synka juz maja widzialam fotke przeslodki szkrabek, on u siebie w domu robi rehabilitacje, w trakcie zona z synkiem wrocili i synek wola czesc tato! a ten zmienionym slodkim glosem czesc synek! mega to bylo, dawac mi juz mojego szkrabka :D niestety ciaza juz tak zaawansowana, ze wiecej mam nie przychodzic chyba, ze mnie calkiem polamie bo on nie chce mi porodu wywolac, pomogly mi te cotygodniowe spotkania mam nadzieje, ze sie ten stan utrzyma w miare..

aha i znalazlam organizer na olx postanowilam kupic, dogadalam sie typek dal mi nr konta itp ja mu dalam swoj adres, pisze, ze juz przelalam a ten mi odpisuje czy sie nie boje, ze ktos moja naiwnosc wykorzysta i nic nie wysle ;/ no zdaje sobie sprawe ze na olx zadnej ochrony nie ma, napisalam, mu ze licze na ludzka uczciwiosc.. nawyzej 50zl strace :(

Ja zawsze jak przez olx kupuje to proszę o wystawienie na allegro bo tam można coś wyegzekwować w razie wu.

Ja mam sutki normalne i linii na brzuchu nie mam. Inne przebarwienia tez mnie ominęły... to chyba nic nie znaczy co?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja zabieram sie za utworzenie grupowego maila. Postaram się zrobić to jak najszybciej i porozsyłam wam szczegółowe informacje w wiadomościach prywatnych:) Jakbym o kimś zapomniała przypominajcie się :)
U mnie linia mało widoczna za to sutki mam bardzo ciemne. Po pierwszym porodzie rozjaśniły się ale nie do tego stopnia jaki był przed dzieckiem. Od słońca zrobiły mi się piegi na nosie :)
Mój mąż cały czas powtarza, że w ciąży kwitnę, i mogłabym być w niej cały czas bo pięknie wyglądam, łap ode mnie oderwać nie może. Poza tym że mam brzuch i wielkie cycki w figurze zmian za bardzo nie widzę :)

Do góry