mika ja mam wozek od miesiaca chyba we wnece w przedpokoju bo dostalam, jak ma gdzie stac to bierz jak okazja
moj tez czasem chlapnie, ze paczus sie ze mnie zrobil itp troche sie nabija, w ciazy oryginalne komplementy dostaje[emoji14]
jaspis moja tez sie nie daje nagrywac, ba rusza sie pod koszulka podnosze koszulke a tu cisza, najwieksze harce jak mam reke na brzuchu a jak ktos inny kladzie reke to cisza
beata ja wlasnie 29 zaczelam i tez powoli zaczynam sie stresowac, dodatkowo mam zdjecia co tydzien brzucha jak przeskakuje ze zdj 9tc->19tc->29tc to az strach jak 39 wygladac bedzie roznice gigantyczne sa
aniolkowa, silny to najwazniejsze
moje cycki nie sa za duze bardziej w koncu proporcjonalne ale tez mam czarne sutki, jak jakas murzynka
opowiadalam przyjaciolce to nie wierzyla, przyszla pokazalam to az podskoczyla, ze byla pewna ze przesadzam a tu doslownie
czytalam ze jasnieja stopniowo po porodzie tak samo jak linia na brzuchu nie ma czym sie martwic
dziewczyny a poza sciemnialymi sutkami i linia ja brzuchu macie jakies przebarwienia ciazowe?
mamakulka haha no pieknie cie podsumowal
ja wczoraj jak obcislam koszulke zalozylam wychodzac uslyszalam, ze czas zrobic porzadek na forum z nickami bo ja tez mama kulka jestem
wlasnie sie obudzilam, srednio spalam cala noc glupoty mi sie snily i co pare h sie wybudzalam potem sie ulozyc wygodnie nie moglam, ale nic straconego zdrzemne sie w dzien
wczoraj bylam u rehabilitanta dopytywal jak sobie radze w te pogode z ciaza itp megasympatycznie okazalo sie, ze jego zona w 2 ciazy wlasnie jest, synka juz maja widzialam fotke przeslodki szkrabek, on u siebie w domu robi rehabilitacje, w trakcie zona z synkiem wrocili i synek wola czesc tato! a ten zmienionym slodkim glosem czesc synek! mega to bylo, dawac mi juz mojego szkrabka
niestety ciaza juz tak zaawansowana, ze wiecej mam nie przychodzic chyba, ze mnie calkiem polamie bo on nie chce mi porodu wywolac, pomogly mi te cotygodniowe spotkania mam nadzieje, ze sie ten stan utrzyma w miare..
aha i znalazlam organizer na olx postanowilam kupic, dogadalam sie typek dal mi nr konta itp ja mu dalam swoj adres, pisze, ze juz przelalam a ten mi odpisuje czy sie nie boje, ze ktos moja naiwnosc wykorzysta i nic nie wysle ;/ no zdaje sobie sprawe ze na olx zadnej ochrony nie ma, napisalam, mu ze licze na ludzka uczciwiosc.. nawyzej 50zl strace