reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
No na tym moim ewidentnie juz widać. Poprzednie to takie dupiate bo trzeba było mocno się wyslepic ale na tym widać dokładnie ale nikt jeszcze nie obejrzał i siedzę i czekam :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie już pada od jakiegoś czasu. Powietrze dalej jak nad garnkiem :)

Polcia ale super tradycja! :D a do porodu co ubierac ie za kreacje?

Aniolkowa kochana niestresuj się i ciesz się każdym dniem z synkiem w środku ;) oby tamteku dzieciatku nic nie było .

Mika mnie też wzruszają. Wspaniale, że maleństwo juz tak ładnie przybrało :)

Mój syn dzisiaj próbuje noga wywiercic dziurę w skórze brzucha :) nagrałam to i jak ta psychopatka rozsylam do znajomych [emoji23]

Nie wiem jeszcze co do porodu mysle ze jakas stara koszule zeby zal nie było:)

Mi tez ostatnio pierwszy raz udalo sie nagrac i cieszylam sie jak glupia i tez rozsylalam hehe

A nie wiem czy się da ale sproboj e :)

Ja właśnie chcę mieć koszulkę do porodu jakaś super żeby mieć na pamiątkę i następne tez w niej rodzic :D zarzyczylam sobie tshirtv zespołu brata mojego .

Mam taką burze ze się boję. Grad pierony i blyski.

U mnie sie wlasnie rozpadalo mam nadzieje ze przestanie tak za pol godzinki bo musze córkę z wycieczki odebrac :-)
U nas do porodu daja koszule szpitalne takie wyjsciowe czasami nie do konca zapinane :-) ale mozna w swojej jak sie chce

reklama
Do góry