reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
No na tym moim ewidentnie juz widać. Poprzednie to takie dupiate bo trzeba było mocno się wyslepic ale na tym widać dokładnie ale nikt jeszcze nie obejrzał i siedzę i czekam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
polcia177
Nie wiem jeszcze co do porodu mysle ze jakas stara koszule zeby zal nie byłoU mnie już pada od jakiegoś czasu. Powietrze dalej jak nad garnkiem
Polcia ale super tradycja! a do porodu co ubierac ie za kreacje?
Aniolkowa kochana niestresuj się i ciesz się każdym dniem z synkiem w środku oby tamteku dzieciatku nic nie było .
Mika mnie też wzruszają. Wspaniale, że maleństwo juz tak ładnie przybrało
Mój syn dzisiaj próbuje noga wywiercic dziurę w skórze brzucha nagrałam to i jak ta psychopatka rozsylam do znajomych [emoji23]
Mi tez ostatnio pierwszy raz udalo sie nagrac i cieszylam sie jak glupia i tez rozsylalam hehe
Mamakulka
A nie wiem czy się da ale sproboj e
Ja właśnie chcę mieć koszulkę do porodu jakaś super żeby mieć na pamiątkę i następne tez w niej rodzic zarzyczylam sobie tshirtv zespołu brata mojego .
Mam taką burze ze się boję. Grad pierony i blyski.
Ja właśnie chcę mieć koszulkę do porodu jakaś super żeby mieć na pamiątkę i następne tez w niej rodzic zarzyczylam sobie tshirtv zespołu brata mojego .
Mam taką burze ze się boję. Grad pierony i blyski.
Mamakulka
Nie mogę wrzucić bo się wyłącza apka. Potem wrzucę na jutuba na prywatne to wyślę link
niunia102
U mnie sie wlasnie rozpadalo mam nadzieje ze przestanie tak za pol godzinki bo musze córkę z wycieczki odebrac :-)
U nas do porodu daja koszule szpitalne takie wyjsciowe czasami nie do konca zapinane :-) ale mozna w swojej jak sie chce
U nas do porodu daja koszule szpitalne takie wyjsciowe czasami nie do konca zapinane :-) ale mozna w swojej jak sie chce
reklama
Mamakulka
A i strój jest niewyjsciowy ale jestem w trakcie pakowania