optymistkaa
Fanka BB :)
no właśnie słyszałam od kogoś że można już w trakcie ciąży to załatwić. No nic, poczytam jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przy pierwszej córce nie byliśmy po ślubie i po porodzie poszlismu do usc zarejesterowac mala to ja musialam tez byc zeby powiedziec ze zgadzam sie aby dziecko mialo nazwisko ojca a on ze pozwala zeby dziecko mialo jego nazwisko tzn ze jest jego tam cos podpisalismy i juz zadnego uznawania wczesniej nie robilismy ale to bylo 7 lat temu mozliwe ze cos sie zmienilo najlepiej przedzwonic do usc i sie dowiedziec poprostu co i jak trzeba i czy mozna wczzesniejQUOTE]
zasnelam po 4 ale jestem umeczona.. jakies dziwne uczucie w lydkach mialam (jakby sie zyly zatykaly) zmuszajace do ruszania nogami, normalnie pare razy stopka pokrece i ide spac a tym razem myslalam, ze zwariuje cale nogi mi chodzily az sie na kanape przenioslam zeby n nie obudzic, z tego co sie sama zdiagnozowalam w internecie to zespol niespokojnych nog - w ciazy tak bywa i nic sie poradzic nie da.. jakis koszmar... na 13 mam do internisty zapytam przy okazji, to chyba najgorsza noc mojego zycia byla jakbym byla nienormalna.. tyle godzin lezec i nogami ruszac bo sie czuje jakos dziwacznie.. mialyscie tak moze? albo znacie kogos kto tak mial?
a ja mam na 28.08, czyli najwięcej naczytam się historii porodowych biore to na klatę, albo zwieję na wrześniówki i tam bede jedną z pierwszych da się ten poród jakoś ominąć?!? bo do mnie jeszcze nie dociera, lepiej się żyje w błogiej nieświadomości