reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

a ten cellulit to od hormonow sie robi? ja wygladam okropnie pod tym wzgledem teraz..

ja chodzilam kiedys na vacufitness, jest bieznia w takim rekawie od piersi w dol i pod cisnieniem sie chodzi, z nog tylka i brzucha schodzilo rewelacyjnie pewnie na to wroce jak bedzie kasa i czas

hchy90bv68bkny13.png

kamcia super brzuch mialas :) miesnie nie zgina spokojnie wrocisz ;)

reklama
Kamcia schowaj się! ;p pięknie wyglądałas i pewnie wyglądasz.

Cellulit to chyba od wody co się zatrzymuje w organizmie. Mi się nogi porobily takie brzydkie , że mi głupio.

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Ja mam taką nadzieję, że gadki o tym ze przy kp się chudnie nie są mitem :D ale owszem tez mam wieeeelkie plany co do biegania z wózkiem i innych fit rzeczy :D Wiecie jak na filmikach[emoji14]

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

Nogi mam straszne :( te żylaki tak szpecą że nie wiem w co się ubiore latem żeby ludzi nie straszyć :(
Z tego brzucha byłam bardzo dumna :) wcześniej miałam taki omkły :p ale ciało jest plastyczne i się nad nim popracuje to efekty będą super, następny sezon bikini będzie Nasz dziewczyny !

hchyyx8dko6t722z.png

Ja przed ciążą i tak nie nadawała się do bikini wiec nic straconego :D ale lubię siebie wiec jest ok :)

7v8rqqmzrmkvrdi4.png

kamcia w kompleksy nas wpędzasz ;) Ja zawsze szczupła byłam, ale oponka na brzuchu też zawsze była.
Synka karmiłam piersią ponad rok i szybko wróciłam do wagi sprzed ciąży, niestety brzuch pozostawiał wiele do życzenia, bo po porodzie rozeszły mi się mięśnie brzucha i przed drugą ciążą nie zdążyły wrócić do normy :( Nie wiem czy to w ogóle się unormuje i czy można z tym coś zrobić....

Cellulit w pierwszej ciąży też miałam i teraz też mam, to od gromadzącej się w organizmie wody. Na szczęście on po ciąży znika :)

reklama
Do góry